Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Her Şey Balıkesir İçin

SİYASET 29.09.2022 - 18:11, Güncelleme: 29.09.2022 - 18:11
 

Her Şey Balıkesir İçin

2023 seçimlerine AK Teşkilatlar olarak yoğun bir programla hazırlandıklarını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran toplantı ile ilgili değerlendirmelerine şu şekilde devam etti.
2023 seçimlerine AK Teşkilatlar olarak yoğun bir programla hazırlandıklarını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran toplantı ile ilgili değerlendirmelerine şu şekilde devam etti. “Bugün çok güzel bir hizmeti daha Balıkesir’imize kazandırmanın mutluluğunu yaşadık. Ak Parti iktidara geldiği günden bugüne hem Türkiye’de, hem de Balıkesir’imizde geleceğimize yönelik çok önemli yatırımlara, eserlere ve hizmetlere imza attı. Atmaya da devam ediyor. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Avlu Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 2. Etabının açılışı bu açıdan büyük önem taşıyor. Balıkesir’de yaşam kalitesini yükselten bu  eser için büyük gayret gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyoruz. AK Parti olarak Balıkesir’imize hizmet etmeye, eser kazandırmaya devam ediyoruz. AK PARTİ “ŞEHİR BULUŞMALARI” İLE TAM KADRO SAHADA OLACAK… Cumhurbaşkanımızın olası şehir ziyareti ve açılışlarla ilgili program ve AK Parti Balıkesir Teşkilatı olarak 2023 seçimlerine yönelik teşkilat çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz toplantımızda, “Şehir Buluşmaları” etkinliklerimizi programladık. “Şehir Buluşmaları” programı çerçevesinde, şehrimizde aynı gün, 20 ilçemizde aynı anda MYK, MKYK ve bakanlarımızın hatta diğer şehirlerden milletvekillerimizin de katılımıyla çok yoğun olarak gerçekleştireceğimiz bir saha programı hazırladık. Bunun ile ilgili teşkilatımızla hazırlık çalışmalarını değerlendirdik. AK Parti olarak 2023 seçimlerine yönelik saha çalışmalarına tüm kadrolarımızla, en küçük noktamıza ulaşacak tarzda faaliyetlerini planlıyor ve sahada icra ediyoruz. Milletin partisi AK Parti, her zaman ve her daim milletinin yanında. Her şey Balıkesir ve Türkiye için. Durmak yok, yola devam” dedi.
2023 seçimlerine AK Teşkilatlar olarak yoğun bir programla hazırlandıklarını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran toplantı ile ilgili değerlendirmelerine şu şekilde devam etti.

2023 seçimlerine AK Teşkilatlar olarak yoğun bir programla hazırlandıklarını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran toplantı ile ilgili değerlendirmelerine şu şekilde devam etti.

“Bugün çok güzel bir hizmeti daha Balıkesir’imize kazandırmanın mutluluğunu yaşadık. Ak Parti iktidara geldiği günden bugüne hem Türkiye’de, hem de Balıkesir’imizde geleceğimize yönelik çok önemli yatırımlara, eserlere ve hizmetlere imza attı. Atmaya da devam ediyor. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Avlu Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 2. Etabının açılışı bu açıdan büyük önem taşıyor. Balıkesir’de yaşam kalitesini yükselten bu  eser için büyük gayret gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyoruz. AK Parti olarak Balıkesir’imize hizmet etmeye, eser kazandırmaya devam ediyoruz.

AK PARTİ “ŞEHİR BULUŞMALARI” İLE TAM KADRO SAHADA OLACAK…

Cumhurbaşkanımızın olası şehir ziyareti ve açılışlarla ilgili program ve AK Parti Balıkesir Teşkilatı olarak 2023 seçimlerine yönelik teşkilat çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz toplantımızda, “Şehir Buluşmaları” etkinliklerimizi programladık. “Şehir Buluşmaları” programı çerçevesinde, şehrimizde aynı gün, 20 ilçemizde aynı anda MYK, MKYK ve bakanlarımızın hatta diğer şehirlerden milletvekillerimizin de katılımıyla çok yoğun olarak gerçekleştireceğimiz bir saha programı hazırladık. Bunun ile ilgili teşkilatımızla hazırlık çalışmalarını değerlendirdik. AK Parti olarak 2023 seçimlerine yönelik saha çalışmalarına tüm kadrolarımızla, en küçük noktamıza ulaşacak tarzda faaliyetlerini planlıyor ve sahada icra ediyoruz. Milletin partisi AK Parti, her zaman ve her daim milletinin yanında. Her şey Balıkesir ve Türkiye için. Durmak yok, yola devam” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.