Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy deprem bölgesine gitti

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2023 - 18:48, Güncelleme: 19.02.2023 - 14:26
 

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy deprem bölgesine gitti

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy deprem bölgesine gitti
Balıkesir’in Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy deprem bölgesine giderek yardımların bizzat dağıtılmasına yardımcı oldu.Belediye Başkanı Emin Ersoy, tüm yurdu yasa boğan deprem felaketinden sonra Havran halkının depremzedeler için yardım toplama merkezimize ulaştırdığı yardım malzemelerini bölgeye göndermekle kalmayıp depremden etkilenen Osmaniye, Kadirli, Hatay, Reyhanlı ve Kırıkhan’a gitti. Kurulan çadır kentleri Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte ziyaret etti. Depremzede ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan ilçeden bölgeye yapılan yardımların dağıtımına katıldı.Başkan Ersoy “Bu büyük felaketin yaralarını el birliğiyle saracağız. Bizler AFAD koordinasyonunda gece gündüz çalışıyoruz. İlimizin ve ilçemizin her türlü imkanını seferber ediyoruz. Havran halkı yaptıkları bağışlarla depremzedelerin yanında oluyor. Bu zor günleri de birlik ve beraberlik içinde aşacağız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”dedi.
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy deprem bölgesine gitti
Balıkesir’in Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy deprem bölgesine giderek yardımların bizzat dağıtılmasına yardımcı oldu.
Belediye Başkanı Emin Ersoy, tüm yurdu yasa boğan deprem felaketinden sonra Havran halkının depremzedeler için yardım toplama merkezimize ulaştırdığı yardım malzemelerini bölgeye göndermekle kalmayıp depremden etkilenen Osmaniye, Kadirli, Hatay, Reyhanlı ve Kırıkhan’a gitti. Kurulan çadır kentleri Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte ziyaret etti. Depremzede ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan ilçeden bölgeye yapılan yardımların dağıtımına katıldı.
Başkan Ersoy “Bu büyük felaketin yaralarını el birliğiyle saracağız. Bizler AFAD koordinasyonunda gece gündüz çalışıyoruz. İlimizin ve ilçemizin her türlü imkanını seferber ediyoruz. Havran halkı yaptıkları bağışlarla depremzedelerin yanında oluyor. Bu zor günleri de birlik ve beraberlik içinde aşacağız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.