Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

HALKIN VALİSİ ÇELTİK HASADINDA

DÜNYA 06.10.2022 - 18:51, Güncelleme: 06.10.2022 - 18:51
 

HALKIN VALİSİ ÇELTİK HASADINDA

HALKIN VALİSİ ÇELTİK HASADINDA
Vali demek, sadece afet olduğu zaman çiftçinin veya vatandaşın yanına gelip nasıl diyen kişi demek değildir. Vali demek, her daim halkının yanında ki kişi demektir. Doğal afet olsun olmasın fark etmez her daim vatandaşının yanında olmalı. Kapalı kapılar ardında değil de halkın içine karışan, onlarla sohbet eden dertlerini dinleyen vali kabul edilen validir. Bir köy var uzakta ben gideyim deyip o köye giden ve hizmet götüren vali vatandaşın sevdiği ve sahiplendiği validir. İşte Balıkesir Valisi Hasan ŞILDAK bunu layıkı ile yerine getiriyor. İnanmayan valiliğin sosyal medyasından ve internet sitesinden vali beyin neler yaptığını takip edebilir. Orada her fırsatta vatandaşı ile bir araya geldiğini sohbet ettiğini, köy kahvehanesinde çay içtiğini, tarlada motora bindiğini görebilirsiniz. Vali Hasan ŞILDAK Gönen’de çeltik hasadına katıldı. Gönen’in Gündoğan Mahallesinde çiftçilerin yanına gidip çeltik hasadı yaptı, çaylarını içti. Malum Balıkesir Gönen bölgesi çeltik haşatında önemli bir yere sahip. Ülkemizde çeltik üretiminde üçüncü sırada yer alan Balıkesir’de hasat döneminin sonlarındayız. Bereketli olsun…
HALKIN VALİSİ ÇELTİK HASADINDA

Vali demek, sadece afet olduğu zaman çiftçinin veya vatandaşın yanına gelip nasıl diyen kişi demek değildir. Vali demek, her daim halkının yanında ki kişi demektir. Doğal afet olsun olmasın fark etmez her daim vatandaşının yanında olmalı.

Kapalı kapılar ardında değil de halkın içine karışan, onlarla sohbet eden dertlerini dinleyen vali kabul edilen validir. Bir köy var uzakta ben gideyim deyip o köye giden ve hizmet götüren vali vatandaşın sevdiği ve sahiplendiği validir.

İşte Balıkesir Valisi Hasan ŞILDAK bunu layıkı ile yerine getiriyor. İnanmayan valiliğin sosyal medyasından ve internet sitesinden vali beyin neler yaptığını takip edebilir. Orada her fırsatta vatandaşı ile bir araya geldiğini sohbet ettiğini, köy kahvehanesinde çay içtiğini, tarlada motora bindiğini görebilirsiniz.

Vali Hasan ŞILDAK Gönen’de çeltik hasadına katıldı. Gönen’in Gündoğan Mahallesinde çiftçilerin yanına gidip çeltik hasadı yaptı, çaylarını içti. Malum Balıkesir Gönen bölgesi çeltik haşatında önemli bir yere sahip. Ülkemizde çeltik üretiminde üçüncü sırada yer alan Balıkesir’de hasat döneminin sonlarındayız. Bereketli olsun…

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.