Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Güngören’de zincirleme kaza: 1'i ağır 2 yaralı

ASAYİŞ 06.05.2023 - 13:21, Güncelleme: 06.05.2023 - 13:21
 

Güngören’de zincirleme kaza: 1'i ağır 2 yaralı

İstanbul Güngören’de ters şeride girmek isteyen otomobil, zincirleme kazaya sebep oldu. Kazada yaralanan 1'i ağır 2 kişi hastaneye kaldırılırken, kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kaza, Güngören Sanayi Mahallesi Eski Londra Asfaltı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Enver Yener idaresindeki 34 RU 4320 plakalı otomobil ters şeride girmek istedi. O sırada Mecit Deniz yönetimindeki 34 KD 0438 plakalı araç ters şeride dönmek isteyen otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Mecit Deniz yönetimindeki araç, park halindeki 34 TR 2796 ve 81 ABY 361 plakalı araçlara çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Mecit Deniz ve Yunus Emre A.’nın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Bilinci kapanan Deniz'i uyandıran vatandaşlar, sağlık ekipleri gelene kadar ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekiplerinin gelmesi ile birlikte Mecit Deniz hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası yaralılara ilk müdahaleyi yapan Osman Koç, “Araç hızlı geliyordu. Diğer araç ışıklardan ters şeride U dönüşü yaptı. Normalde burada kamera olmadığı için yasak olduğu halde kontrollü şekilde dönüş yaparlar. Araç kontrolsüz şekilde dönüş yaptığı sırada diğer araç gelip vurdu. Araba gidilmemesi gereken bir hızla gidiyordu. Şoförün durumu kritikti. Yanındaki genç ise çok korkmuş ve şok halindeydi. Şoförün başında kanama vardı, midesi bulanıyordu. Beyin kanaması geçirmiş olabilir. Olay yerine ilk gittiğimizde şoförün bilinci kapalıydı. Şoförü uyandırıp, ambulans gelene kadar konuşturduk" dedi. Kaza nedeniyle yol bir süreliğine ekipler tarafından kapatılırken, kazaya karışan 4 aracın çekici ile yoldan kaldırılması ile trafik normale döndü. Öte yandan kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
İstanbul Güngören’de ters şeride girmek isteyen otomobil, zincirleme kazaya sebep oldu. Kazada yaralanan 1'i ağır 2 kişi hastaneye kaldırılırken, kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, Güngören Sanayi Mahallesi Eski Londra Asfaltı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Enver Yener idaresindeki 34 RU 4320 plakalı otomobil ters şeride girmek istedi. O sırada Mecit Deniz yönetimindeki 34 KD 0438 plakalı araç ters şeride dönmek isteyen otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Mecit Deniz yönetimindeki araç, park halindeki 34 TR 2796 ve 81 ABY 361 plakalı araçlara çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Mecit Deniz ve Yunus Emre A.’nın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Bilinci kapanan Deniz'i uyandıran vatandaşlar, sağlık ekipleri gelene kadar ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekiplerinin gelmesi ile birlikte Mecit Deniz hastaneye kaldırıldı.
Kaza sonrası yaralılara ilk müdahaleyi yapan Osman Koç, “Araç hızlı geliyordu. Diğer araç ışıklardan ters şeride U dönüşü yaptı. Normalde burada kamera olmadığı için yasak olduğu halde kontrollü şekilde dönüş yaparlar. Araç kontrolsüz şekilde dönüş yaptığı sırada diğer araç gelip vurdu. Araba gidilmemesi gereken bir hızla gidiyordu. Şoförün durumu kritikti. Yanındaki genç ise çok korkmuş ve şok halindeydi. Şoförün başında kanama vardı, midesi bulanıyordu. Beyin kanaması geçirmiş olabilir. Olay yerine ilk gittiğimizde şoförün bilinci kapalıydı. Şoförü uyandırıp, ambulans gelene kadar konuşturduk" dedi.
Kaza nedeniyle yol bir süreliğine ekipler tarafından kapatılırken, kazaya karışan 4 aracın çekici ile yoldan kaldırılması ile trafik normale döndü. Öte yandan kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.