Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÖREV YERİ MALATYA

DÜNYA 23.02.2023 - 16:10, Güncelleme: 23.02.2023 - 16:10
 

GÖREV YERİ MALATYA

GÖREV YERİ MALATYA
Depremlerin ardından İçişleri Bakanlığı’nca Osmaniye’ye görevlendirilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şimdi de bölge koordinasyonunu sağlamak, enkaz kaldırma çalışmalarını sürdürmek, depremzedelerin barınma, gıda, giyim gibi ihtiyaçları gidermek için Malatya’da görev yapacak.   300 iş makinesi 500’ü aşkın personel ile enkaz kaldırma çalışmalarını yürütecek olan büyükşehir ekipleri bir yandan da aşevi tırında günlük 15 bin sıcak yemek çıkarıp, yardımseverlerin gıda, giyim gibi ihtiyaç malzemelerini de depremzedelere ulaştıracak.   Geçtiğimiz pazar günü Malatya’ya adım atan Başkan Yılmaz, bölgede barınma, ısınma ve gıda gibi temel ihtiyaçların bir an önce tamamlanması için Balıkesir merkezi ile koordineli olarak çalışıyor. Malatya’nın sorumluluğunun Başkan Yılmaz’a verilmesinin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ve günlük 15 bin sıcak yemek çıkarabilen Aşevi tırı, WC-Duş TIR’ı ve Mobil Çay Tırı ve 500’ü aşkın personel bölgedeki yaraları sarmak için Malatya’ya geçti. 300’den fazla iş makinesi ve teknik araçlardan oluşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş gücü de diğer bölgelerden Malatya’ya geçiyor. İlaçlama, çöp toplama, çadır - çevre temizliği, su - elektrik arızası gibi işleri yapabilecek 100’e yakın personel de Kahramanmaraş ve Osmaniye’de görev yapmaya devam edecek.  
GÖREV YERİ MALATYA

Depremlerin ardından İçişleri Bakanlığı’nca Osmaniye’ye görevlendirilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şimdi de bölge koordinasyonunu sağlamak, enkaz kaldırma çalışmalarını sürdürmek, depremzedelerin barınma, gıda, giyim gibi ihtiyaçları gidermek için Malatya’da görev yapacak.

 

300 iş makinesi 500’ü aşkın personel ile enkaz kaldırma çalışmalarını yürütecek olan büyükşehir ekipleri bir yandan da aşevi tırında günlük 15 bin sıcak yemek çıkarıp, yardımseverlerin gıda, giyim gibi ihtiyaç malzemelerini de depremzedelere ulaştıracak.  

Geçtiğimiz pazar günü Malatya’ya adım atan Başkan Yılmaz, bölgede barınma, ısınma ve gıda gibi temel ihtiyaçların bir an önce tamamlanması için Balıkesir merkezi ile koordineli olarak çalışıyor. Malatya’nın sorumluluğunun Başkan Yılmaz’a verilmesinin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ve günlük 15 bin sıcak yemek çıkarabilen Aşevi tırı, WC-Duş TIR’ı ve Mobil Çay Tırı ve 500’ü aşkın personel bölgedeki yaraları sarmak için Malatya’ya geçti. 300’den fazla iş makinesi ve teknik araçlardan oluşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş gücü de diğer bölgelerden Malatya’ya geçiyor. İlaçlama, çöp toplama, çadır - çevre temizliği, su - elektrik arızası gibi işleri yapabilecek 100’e yakın personel de Kahramanmaraş ve Osmaniye’de görev yapmaya devam edecek.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.