Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gönen’de yangın: 1 ölü!

ASAYİŞ 12.12.2022 - 11:20, Güncelleme: 12.12.2022 - 11:20
 

Gönen’de yangın: 1 ölü!

Gönen'de kerpiç evde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.
Gönen'de kerpiç evde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, yangın Ekşidere Mahallesi'ndeki bir kerpiç evde elektrik kontağından çıktı. Dumanları gören mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. Gönen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek uzun uğraşlar sonucunda yangını söndürdü. Çıkan yangında dumandan etkilenen Sabriye Gezgin (89) hastaneye kaldırıldı. Evde büyük maddi hasar meydana gelirken, Gezgin ise hastanede hayatını kaybetti. Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Gönen'de kerpiç evde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.

Gönen'de kerpiç evde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, yangın Ekşidere Mahallesi'ndeki bir kerpiç evde elektrik kontağından çıktı. Dumanları gören mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. Gönen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek uzun uğraşlar sonucunda yangını söndürdü. Çıkan yangında dumandan etkilenen Sabriye Gezgin (89) hastaneye kaldırıldı. Evde büyük maddi hasar meydana gelirken, Gezgin ise hastanede hayatını kaybetti. Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.