Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÖÇ SORUNU GÜNDEMDE!

SİYASET 06.09.2022 - 15:21, Güncelleme: 06.09.2022 - 15:21
 

GÖÇ SORUNU GÜNDEMDE!

Balıkesir İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Göç Sorununu çözmek adına, gerçekleşen toplantı hakkında açıklamada bulundu.
İl Başkanı Sayın Ural’ın yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin müreffeh geleceği için göç sorununu çözmekteki “Kararlı ve Planlı“ politikamızı açıklıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in katılımlarıyla, Milli Güvenlik Politikaları Başkanlığımızın lansmanı “Göç Doktrini ve Stratejik Eylem Planı” toplantımıza katıldık. Kararlı ve Planlı Geri Dönüşe Az Kaldı” dedi.
Balıkesir İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Göç Sorununu çözmek adına, gerçekleşen toplantı hakkında açıklamada bulundu.

İl Başkanı Sayın Ural’ın yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin müreffeh geleceği için göç sorununu çözmekteki “Kararlı ve Planlı“ politikamızı açıklıyoruz.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in katılımlarıyla, Milli Güvenlik Politikaları Başkanlığımızın lansmanı “ Göç Doktrini ve Stratejik Eylem Planı” toplantımıza katıldık. Kararlı ve Planlı Geri Dönüşe Az Kaldı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.