Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gençlere deprem eğitimi

EĞİTİM 02.03.2023 - 15:31, Güncelleme: 02.03.2023 - 15:31
 

Gençlere deprem eğitimi

Gençlere deprem eğitimi
Balıkesir Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi tarafından, Türkiye'nin bir gerçeği olan depremle ilgili seminer düzenlendi. Seminer çerçevesinde, deprem ve depreme karşı alınacak önlemler, deprem öncesi ve sonrası yapılması gereken davranışlar aktarılırken, Ülkü Ocaklarının deprem bölgesindeki faaliyetleri de anlatıldı. Ülkü Ocakları Balıkesir İl Başkanı Kazım Çalışkan, "Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın talimatı sonrasında Ülkü Ocakları olarak deprem bölgelerinde AFAD koordinasyonunda kendi ürettiğimiz çadırlarla çadır kentlerimizi kurduk. Çadır kentlerimizin tuvalet, banyo, ısınma, yemek ve sağlık gibi tüm ihtiyaçlarını da karşılayabilecek önemli bir koordinasyonu tamamladık ve hizmet veriyoruz. Allah'ın izni, devletimizin desteğiyle en kısa zamanda yaraları birlikte saracağız" dedi.
Gençlere deprem eğitimi

Balıkesir Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi tarafından, Türkiye'nin bir gerçeği olan depremle ilgili seminer düzenlendi.


Seminer çerçevesinde, deprem ve depreme karşı alınacak önlemler, deprem öncesi ve sonrası yapılması gereken davranışlar aktarılırken, Ülkü Ocaklarının deprem bölgesindeki faaliyetleri de anlatıldı. Ülkü Ocakları Balıkesir İl Başkanı Kazım Çalışkan, "Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın talimatı sonrasında Ülkü Ocakları olarak deprem bölgelerinde AFAD koordinasyonunda kendi ürettiğimiz çadırlarla çadır kentlerimizi kurduk. Çadır kentlerimizin tuvalet, banyo, ısınma, yemek ve sağlık gibi tüm ihtiyaçlarını da karşılayabilecek önemli bir koordinasyonu tamamladık ve hizmet veriyoruz. Allah'ın izni, devletimizin desteğiyle en kısa zamanda yaraları birlikte saracağız" dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.