Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GAZİLERE ÜCRETSİZ BİLET

SPOR 22.09.2022 - 19:44, Güncelleme: 22.09.2022 - 19:44
 

GAZİLERE ÜCRETSİZ BİLET

GAZİLERE ÜCRETSİZ BİLET
Balıkesir Spordan Gaziler gününde anlamlı mesaj. Kulupten yapılan açıklamada; “Devletimizin bekası, ülkemizin güvenliği, asil milletimizin egemenlik ve bağımsızlığı için mücadele ederken şehadet makamına ulaşan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ederken, geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkacağımız hususunda da hiç kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın. Kahraman gazilerimiz ile Aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerini saygı ve şükranlarımızla SEZON SONUNA KADAR evimizde oynayacağımız tüm maçlarda misafir etme kararını almış bulunuyoruz. Bu bağlamda; Balıkesir spor Ürün satış mağazamızda Gazi ve Şehit yakını kartını göstererek ücretsiz bilet temin edebilecek ve aynı zamanda tüm ürünlerimizden % 25 oranında indirimden faydalanabileceklerdir” denildi.
GAZİLERE ÜCRETSİZ BİLET

Balıkesir Spordan Gaziler gününde anlamlı mesaj. Kulupten yapılan açıklamada; “Devletimizin bekası, ülkemizin güvenliği, asil milletimizin egemenlik ve bağımsızlığı için mücadele ederken şehadet makamına ulaşan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ederken, geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkacağımız hususunda da hiç kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın. Kahraman gazilerimiz ile Aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerini saygı ve şükranlarımızla SEZON SONUNA KADAR evimizde oynayacağımız tüm maçlarda misafir etme kararını almış bulunuyoruz.

Bu bağlamda; Balıkesir spor Ürün satış mağazamızda Gazi ve Şehit yakını kartını göstererek ücretsiz bilet temin edebilecek ve aynı zamanda tüm ürünlerimizden % 25 oranında indirimden faydalanabileceklerdir” denildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.