Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

FETÖCÜ

DÜNYA 01.12.2022 - 16:56, Güncelleme: 01.12.2022 - 16:56
 

FETÖCÜ

FETÖCÜ
Balıkesir üniversitesi ile ilgili yazılması ve düzeltilmesi gereken o kadar çok şey var ki. Yaz yaz bitmez. Hastanede yaşananlar, akademisyen alımları, kadrolaşma hikayesi, FETÖ olayları gibi çok fazla konu başlığı var. Ama FETÖ ile ilgili konu başlığı bunların içerisinde en hassas olanı. Devletimizin ve halkımızın bu konuda ki hassasiyeti göz önünde. Birinin yanında FETÖ kelimesi kullanıldığında dahi problem çıkıyor. Bu hafta Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü bir operasyon daha yaptı ve FETÖ mensubu olan kişileri yakaladı. Balıkesir Üniversitesinde de zaman zaman FETÖ den dolayı açığa almalar oldu, görevden el çektirmeler oldu. Ama ne hikmetse açığa alınan bazı şahıslar pat diye geri döndü. Neden alındı, neden geri döndü anlaşılmadı. O dönem sorduk ama konu hassas olduğu için fazla üzerine gitmedik. Ama vatandaş pat diye dönenler ile ilgili merak ediyor; Neden görevden alındılar? Açığa alınmada ki tam suç unsuru neydi? Haklarında nasıl bir inceleme yapıldı? Savcılık soruşturmaları açıldı mı? Yoksa sadece üniversite de bir komisyon kurup siz bir inceleyin mi denildi? Komisyonlarda kimler görev aldı? Araştırma nasıl oldu da çok hızlı sonuçlandı? Neden geri döndüler? Eğer suçsuzlar ise neden FETÖ ile isimleri anılarak işlem yapıldı? Amaç gerçek FETÖcüleri bu şekilde aklamak mı yoksa, tespit edilemeyenleri tespit etmeye çalışmak mı? Bu olaylarda kim haklı kim haksız nasıl belirlenecek? Kamu merak ediyor? Mesela; en son tıp fakültesinde yaşanan olayda bir akademisyen Kasım 2021 de alındı ve Ocak 2022 de pat diye geri döndü. Neden, nasıl, niçin?
FETÖCÜ

Balıkesir üniversitesi ile ilgili yazılması ve düzeltilmesi gereken o kadar çok şey var ki. Yaz yaz bitmez. Hastanede yaşananlar, akademisyen alımları, kadrolaşma hikayesi, FETÖ olayları gibi çok fazla konu başlığı var.

Ama FETÖ ile ilgili konu başlığı bunların içerisinde en hassas olanı. Devletimizin ve halkımızın bu konuda ki hassasiyeti göz önünde. Birinin yanında FETÖ kelimesi kullanıldığında dahi problem çıkıyor. Bu hafta Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü bir operasyon daha yaptı ve FETÖ mensubu olan kişileri yakaladı.

Balıkesir Üniversitesinde de zaman zaman FETÖ den dolayı açığa almalar oldu, görevden el çektirmeler oldu. Ama ne hikmetse açığa alınan bazı şahıslar pat diye geri döndü. Neden alındı, neden geri döndü anlaşılmadı. O dönem sorduk ama konu hassas olduğu için fazla üzerine gitmedik. Ama vatandaş pat diye dönenler ile ilgili merak ediyor;

Neden görevden alındılar?

Açığa alınmada ki tam suç unsuru neydi?

Haklarında nasıl bir inceleme yapıldı?

Savcılık soruşturmaları açıldı mı?

Yoksa sadece üniversite de bir komisyon kurup siz bir inceleyin mi denildi?

Komisyonlarda kimler görev aldı?

Araştırma nasıl oldu da çok hızlı sonuçlandı?

Neden geri döndüler?

Eğer suçsuzlar ise neden FETÖ ile isimleri anılarak işlem yapıldı?

Amaç gerçek FETÖcüleri bu şekilde aklamak mı yoksa, tespit edilemeyenleri tespit etmeye çalışmak mı?

Bu olaylarda kim haklı kim haksız nasıl belirlenecek?

Kamu merak ediyor?

Mesela; en son tıp fakültesinde yaşanan olayda bir akademisyen Kasım 2021 de alındı ve Ocak 2022 de pat diye geri döndü. Neden, nasıl, niçin?

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.