Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

FETÖ OPERASYONUNDA TUTUKLAMA

ASAYİŞ 01.12.2022 - 16:53, Güncelleme: 01.12.2022 - 16:53
 

FETÖ OPERASYONUNDA TUTUKLAMA

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ operasyonu yapıldı. Yapılan terör operasyonu ile ilgili Balıkesir Valiliği tarafından basın açıklaması yapıldı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ operasyonu yapıldı. Yapılan terör operasyonu ile ilgili Balıkesir Valiliği tarafından basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada; “Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü İvrindi İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü suçu kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; Hakkında 6 Yıl 3 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıslardan olan, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü içerisinde aktif faaliyet yürüttüğü tespit edilen, hakkında beyanlar ve çeşitli bilgi belgeler bulunan, milli eğitim bünyesinde memur olarak görev yapmakta iken 2016 yılında KHK ile ihraç edilen (1) şahıs ile,hakkında 7 Yıl 6 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıslardan olan, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne müzahir şirketin kurucu üyelerinden olan, terör örgütü finans yapılanması ve mütevelli heyeti içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen ve hakkında beyanlar ve çeşitli bilgi belgeler bulunan (1) şahıs olmak üzere, toplamda (2) şahıs oluşturulan özel ekiplerce yapılan takip ve çalışmalar neticesi 30.11.2022 günü ilimiz İvrindi ilçesinde yapılan operasyon neticesinde yakalanmıştır. FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik operasyonel çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne üye olma - Terör Örgütü Propagandası Yapmak suçlarıyla ilgili ilimiz ve Çanakkale ilinde (1) adres olmak üzere (4) şüpheliye yönelik 27.11.2022 tarihinde (4) adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirilerek 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda doküman ve dijital materyale incelenmek üzere el konulmuştur. Adli mercilere sevk edilen (4) şüpheliden, Terör Örgütü Propagandası Yapmak Suçundan sevk edilen (3) şahıs Adli Kontrol şartıyla serbest bırakılmış, PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olma suçundan sevk edilen şüpheli S.K. (Edremit HDP İlçe Başkanı - Anyakay-Der isimli derneğin geçici Başkanı) isimli şahıs tutuklanmıştır. PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne ve diğer terör örgütlerine yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.” denildi.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ operasyonu yapıldı. Yapılan terör operasyonu ile ilgili Balıkesir Valiliği tarafından basın açıklaması yapıldı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ operasyonu yapıldı. Yapılan terör operasyonu ile ilgili Balıkesir Valiliği tarafından basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada; “Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü İvrindi İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü suçu kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; Hakkında 6 Yıl 3 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıslardan olan, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü içerisinde aktif faaliyet yürüttüğü tespit edilen, hakkında beyanlar ve çeşitli bilgi belgeler bulunan, milli eğitim bünyesinde memur olarak görev yapmakta iken 2016 yılında KHK ile ihraç edilen (1) şahıs ile,hakkında 7 Yıl 6 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıslardan olan, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne müzahir şirketin kurucu üyelerinden olan, terör örgütü finans yapılanması ve mütevelli heyeti içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen ve hakkında beyanlar ve çeşitli bilgi belgeler bulunan (1) şahıs olmak üzere, toplamda (2) şahıs oluşturulan özel ekiplerce yapılan takip ve çalışmalar neticesi 30.11.2022 günü ilimiz İvrindi ilçesinde yapılan operasyon neticesinde yakalanmıştır. FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik operasyonel çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne üye olma - Terör Örgütü Propagandası Yapmak suçlarıyla ilgili ilimiz ve Çanakkale ilinde (1) adres olmak üzere (4) şüpheliye yönelik 27.11.2022 tarihinde (4) adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirilerek 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda doküman ve dijital materyale incelenmek üzere el konulmuştur. Adli mercilere sevk edilen (4) şüpheliden, Terör Örgütü Propagandası Yapmak Suçundan sevk edilen (3) şahıs Adli Kontrol şartıyla serbest bırakılmış, PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olma suçundan sevk edilen şüpheli S.K. (Edremit HDP İlçe Başkanı - Anyakay-Der isimli derneğin geçici Başkanı) isimli şahıs tutuklanmıştır. PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne ve diğer terör örgütlerine yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.” denildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.