Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ESER VE HİZMET SİYASETİ KAZANACAK

DÜNYA 10.11.2022 - 18:39, Güncelleme: 10.11.2022 - 18:39
 

ESER VE HİZMET SİYASETİ KAZANACAK

ESER VE HİZMET SİYASETİ KAZANACAK
Bandırma Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan Ak Parti'nin 20 yıllık iktidar dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 20 yıl içinde Türkiye'de büyük değişim ve dönüşümlere imza attıklarını, 2023 seçimlerinde de yine eser ve hizmet siyasetinin kazanacağını söyledi. ALT YAPI YATIRIMLARINI BÜYÜK ÖLÇÜDE BİTİRDİK 20 yıllık dönemde siyasi istikrarın sağladığı güvenle önceliği alt yapıya verdiklerinin altını çizen Doğan; duble yollar, devasa köprü ve tüneller, hızlı trenler, şehir hastaneleri, havalimanları ve sosyal konutlar inşa ettiklerini bu sayede alt yapı eksikliklerini büyük ölçüde tamamladıklarını, son dönemde SİHA ve yerli otomobil TOGG'da olduğu gibi Türkiye'yi hayallerine kavuşturduklarını söyledi. DIŞ POLİTİKADA SÖZÜ GEÇEN TÜRKİYE Uluslararası politikada da birçok cesur adımlar attıklarını söyleyen Doğan devamında " Ülkemize yönelen terör tehditlerini kaynağında yok ediyoruz. Küresel krizlerde izlediğimiz doğru stratejilerle diplomaside kilit ülke haline geldik. En son Rusya-Ukrayna savaşında da görüldüğü gibi artık dış politikada sözü geçen bir Türkiye var."dedi. TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞA EDECEĞİZ "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde girdiğimiz tüm seçimlerde ipi hep önde göğüsledik." diyen Mehmet Doğan, sözlerine şöyle devam etti. "Önümüzdeki seçimlerde de yine hizmet ve eser siyaseti kazanacak. Yeni hedefimiz 2023 seçimlerini kazanmak ve milletimizden aldığımız güçle Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirmektir."dedi.
ESER VE HİZMET SİYASETİ KAZANACAK

Bandırma Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan Ak Parti'nin 20 yıllık iktidar dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 20 yıl içinde Türkiye'de büyük değişim ve dönüşümlere imza attıklarını, 2023 seçimlerinde de yine eser ve hizmet siyasetinin kazanacağını söyledi.

ALT YAPI YATIRIMLARINI BÜYÜK ÖLÇÜDE BİTİRDİK

20 yıllık dönemde siyasi istikrarın sağladığı güvenle önceliği alt yapıya verdiklerinin altını çizen Doğan; duble yollar, devasa köprü ve tüneller, hızlı trenler, şehir hastaneleri, havalimanları ve sosyal konutlar inşa ettiklerini bu sayede alt yapı eksikliklerini büyük ölçüde tamamladıklarını, son dönemde SİHA ve yerli otomobil TOGG'da olduğu gibi Türkiye'yi hayallerine kavuşturduklarını söyledi.

DIŞ POLİTİKADA SÖZÜ GEÇEN TÜRKİYE

Uluslararası politikada da birçok cesur adımlar attıklarını söyleyen Doğan devamında " Ülkemize yönelen terör tehditlerini kaynağında yok ediyoruz. Küresel krizlerde izlediğimiz doğru stratejilerle diplomaside kilit ülke haline geldik. En son Rusya-Ukrayna savaşında da görüldüğü gibi artık dış politikada sözü geçen bir Türkiye var."dedi.

TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞA EDECEĞİZ

"Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde girdiğimiz tüm seçimlerde ipi hep önde göğüsledik." diyen Mehmet Doğan, sözlerine şöyle devam etti. "Önümüzdeki seçimlerde de yine hizmet ve eser siyaseti kazanacak. Yeni hedefimiz 2023 seçimlerini kazanmak ve milletimizden aldığımız güçle Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirmektir."dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.