Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erdoğan'ın da fotoğrafının olduğu broşürleri jandarmaya dağıttırdılar

SİYASET 12.05.2023 - 20:57, Güncelleme: 12.05.2023 - 20:57
 

Erdoğan'ın da fotoğrafının olduğu broşürleri jandarmaya dağıttırdılar

Balıkesir'in merkez köyü Karamanlar'da partisinin seçim çalışmalarına katılan geçmiş dönem CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, köyde, İçişleri Bakanlığı'nın alevi vatandaşlar için bastırdığı broşürleri, devletin tarafsız olması gereken Jandarma ekiplerine dağıttırılmasına tepki gösterdi.
İçişleri Bakanlığı'nın alevi vatandaşlar için bastırdığı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının da yer aldığı broşürleri, kaymakamlık emri ile köylerde jandarma dağıttı.  Balıkesir'in Karamanlar köyünde, seçim çalışmasına katılan geçmiş dönem CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, alevi vatandaşların yaşadığı köyde, İçişleri Bakanlığı'nın bastırdığı ve içinde AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da fotoğraflarının da olduğu broşürlerin, jandarma ekiplerine dağıttırılmasına tepki gösterdi.  "'BİZ EMİRKULUYUZ, ALTIEYLÜL KAYMAKAMLIĞI EMİR VERDİ' DEDİLER" CHP'li Mehmet Tüm, yaşananları şöyle anlattı; "Köyde seçim çalışması yaparken  jandarma ekibi geldi. Bu broşürleri dağıttı. Jandarma ekiplerine suç işliyor sunuz. Seçime iki gün kaldı, sizin tarafsız olmanız gerekiyor diye uyarıda bulundum.  'Biz emirkuluyuz. Altıeylül Kaymakamlığı emir verdi' dediler. Kaymakam da suç işliyor, sizde suç işliyorsunuz diyerek tekrardan uyardım. Ardından Susurluk ilçesi Dananeveli köyüne yaptığımız ziyarette de aynı broşürlerin dağıtılmış olduğunu gördük. Bu tamamen suçtur. Burada savcıları göreve davet ediyorum. Tarafsız olması gereken devletin kaymakamı, jandarması, polisi bir partinin 'militanı' gibi çalışmazlar."
Balıkesir'in merkez köyü Karamanlar'da partisinin seçim çalışmalarına katılan geçmiş dönem CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, köyde, İçişleri Bakanlığı'nın alevi vatandaşlar için bastırdığı broşürleri, devletin tarafsız olması gereken Jandarma ekiplerine dağıttırılmasına tepki gösterdi.

İçişleri Bakanlığı'nın alevi vatandaşlar için bastırdığı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının da yer aldığı broşürleri, kaymakamlık emri ile köylerde jandarma dağıttı. 

Balıkesir'in Karamanlar köyünde, seçim çalışmasına katılan geçmiş dönem CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, alevi vatandaşların yaşadığı köyde, İçişleri Bakanlığı'nın bastırdığı ve içinde AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da fotoğraflarının da olduğu broşürlerin, jandarma ekiplerine dağıttırılmasına tepki gösterdi. 

"'BİZ EMİRKULUYUZ, ALTIEYLÜL KAYMAKAMLIĞI EMİR VERDİ' DEDİLER"

CHP'li Mehmet Tüm, yaşananları şöyle anlattı;

"Köyde seçim çalışması yaparken  jandarma ekibi geldi. Bu broşürleri dağıttı. Jandarma ekiplerine suç işliyor sunuz. Seçime iki gün kaldı, sizin tarafsız olmanız gerekiyor diye uyarıda bulundum.  'Biz emirkuluyuz. Altıeylül Kaymakamlığı emir verdi' dediler. Kaymakam da suç işliyor, sizde suç işliyorsunuz diyerek tekrardan uyardım. Ardından Susurluk ilçesi Dananeveli köyüne yaptığımız ziyarette de aynı broşürlerin dağıtılmış olduğunu gördük.

Bu tamamen suçtur. Burada savcıları göreve davet ediyorum. Tarafsız olması gereken devletin kaymakamı, jandarması, polisi bir partinin 'militanı' gibi çalışmazlar."

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.