Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erdek’te sahte alkol operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2022 - 15:42, Güncelleme: 28.10.2022 - 14:49
 

Erdek’te sahte alkol operasyonu

Erdek’te sahte alkol operasyonu
Balıkesir’in Erdek ilçesinde Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince “Kaçak/Sahte Alkollü İçki Kaçakçılığının” önlenmesine yönelik Erdek’te yürütülen çalışmalar neticesinde kaçak/sahte alkol operasyonu gerçekleştirildi.Erdek’te şüpheli şahısların ikamet ve eklentilerine yönelik yapılan operasyonda; bin 422 litre sahte şarap, 34,5 litre sahte rakı, 3 litre etil alkol ve 26 adet boş içki şişesi ele geçirildi. Konu ile ilgili 3 şüpheli şahsın yakalandığı, haklarında “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan yasal işlem yapıldığı ve ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Erdek’te sahte alkol operasyonu
Balıkesir’in Erdek ilçesinde Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince “Kaçak/Sahte Alkollü İçki Kaçakçılığının” önlenmesine yönelik Erdek’te yürütülen çalışmalar neticesinde kaçak/sahte alkol operasyonu gerçekleştirildi.
Erdek’te şüpheli şahısların ikamet ve eklentilerine yönelik yapılan operasyonda; bin 422 litre sahte şarap, 34,5 litre sahte rakı, 3 litre etil alkol ve 26 adet boş içki şişesi ele geçirildi. Konu ile ilgili 3 şüpheli şahsın yakalandığı, haklarında “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan yasal işlem yapıldığı ve ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.