Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Engelli sanatçılar Doğan ve Elaldı’dan karma sergisi

SANAT 30.05.2023 - 13:09, Güncelleme: 30.05.2023 - 13:09
 

Engelli sanatçılar Doğan ve Elaldı’dan karma sergisi

Balıkesir Kent Konseyi Engelsiz Şehir Balıkesir Meclisi ve Balıkesir İl kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile “10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası” ve “Müzeler Haftası” nedeniyle; Atakan Elaldı ve Metehan Doğan karma sergileri Kuva-yı Milliye Müzesinde gerçekleşti.
Engelsiz Şehir Balıkesir Meclisi Başkanı Zeki Uslu'nun öncülüğünde gerçekleşen sergi sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sanatçılar Atakan Elaldı ve Metehan Doğan’a “Engelsiz Şehir Balıkesir” ile ilgili sanatın iyileştirici gücü üzerine “Tüm Engelleri Birlikte Aşalım” mesajı verdi. Günün anısına sanatçılara Balıkesir Valisinin Eşi Fatma Nur Şıldak plaket takdim etti. Engelsiz Şehir Balıkesir Meclisi Başkanı Zeki Uslu' yaptığı açıklamada “İki kıymetlimiz, iki güzel insan, iki özel insan, iki sanatçı ilk bakıldığıda içlerindeki cevher, ellerindeki hüner farkedilmez. Biraz yakınlaştığınızda, biraz imkan verip önlerini açtığınızda anlarsınız ancak. Atakan Elaldı ve Metehan Doğan sanat atölyemizin iftihar melekleri. İlk kişisel sergilerini açtılar.Kendilerini ailelerini ve derneğimizin sanat eğitmeni Hüseyin Özkan’a çok teşekkür ederim. Bu kardeşlerimize sanat hayatlarında başarılar dilerim” dedi. Balıkesir Valisinin Eşi Fatma Nur Şıldak, Balıkesir Kent Konseyi Genel Sekreteri Mürşid Canbulat, Müze müdürü Aytekin Yılmaz ve A protokolün eşleri tarafından serginin açılışı gerçekleşti.
Balıkesir Kent Konseyi Engelsiz Şehir Balıkesir Meclisi ve Balıkesir İl kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile “10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası” ve “Müzeler Haftası” nedeniyle; Atakan Elaldı ve Metehan Doğan karma sergileri Kuva-yı Milliye Müzesinde gerçekleşti.

Engelsiz Şehir Balıkesir Meclisi Başkanı Zeki Uslu'nun öncülüğünde gerçekleşen sergi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Sanatçılar Atakan Elaldı ve Metehan Doğan’a “Engelsiz Şehir Balıkesir” ile ilgili sanatın iyileştirici gücü üzerine “Tüm Engelleri Birlikte Aşalım” mesajı verdi. Günün anısına sanatçılara Balıkesir Valisinin Eşi Fatma Nur Şıldak plaket takdim etti.
Engelsiz Şehir Balıkesir Meclisi Başkanı Zeki Uslu' yaptığı açıklamada “İki kıymetlimiz, iki güzel insan, iki özel insan, iki sanatçı ilk bakıldığıda içlerindeki cevher, ellerindeki hüner farkedilmez. Biraz yakınlaştığınızda, biraz imkan verip önlerini açtığınızda anlarsınız ancak. Atakan Elaldı ve Metehan Doğan sanat atölyemizin iftihar melekleri. İlk kişisel sergilerini açtılar.Kendilerini ailelerini ve derneğimizin sanat eğitmeni Hüseyin Özkan’a çok teşekkür ederim. Bu kardeşlerimize sanat hayatlarında başarılar dilerim” dedi.
Balıkesir Valisinin Eşi Fatma Nur Şıldak, Balıkesir Kent Konseyi Genel Sekreteri Mürşid Canbulat, Müze müdürü Aytekin Yılmaz ve A protokolün eşleri tarafından serginin açılışı gerçekleşti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.