Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ekrem Başaran’dan 30 Ağustos Mesajı!

GÜNDEM 29.08.2022 - 18:08, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Ekrem Başaran’dan 30 Ağustos Mesajı!

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, 30 Ağustos Zafer Bayramı adına açıklamada bulundu.
İl Başkanı Ekrem Başara’nın yaptı açıklama, “30 Ağustos, "Ya İstiklal Ya İzmihlâl" tercihiyle baş başa bırakılan bir milletin, neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin en açık ispatıdır. Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin banisi(kurucusu), Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal'i ve dava arkadaşlarını minnetle yad ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.” dedi.
Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, 30 Ağustos Zafer Bayramı adına açıklamada bulundu.

İl Başkanı Ekrem Başara’nın yaptı açıklama, “30 Ağustos, "Ya İstiklal Ya İzmihlâl" tercihiyle baş başa bırakılan bir milletin, neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin en açık ispatıdır.

Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin banisi(kurucusu), Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal'i ve dava arkadaşlarını minnetle yad ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.