Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit’ten komandolar deprem bölgesine uçak ile sevk edildi

EĞİTİM 09.02.2023 - 17:00, Güncelleme: 09.02.2023 - 17:00
 

Edremit’ten komandolar deprem bölgesine uçak ile sevk edildi

Edremit’ten komandolar deprem bölgesine uçak ile sevk edildi
Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde yaraların sarılması için Balıkesir’in Edremit ilçesinden 19. Komando Tugayı’na bağlı komandolar Koca Seyit Havalimanı'ndan yolcu uçağı ile deprem bölgesinde görev yapmak için sevk edildi. Deprem bölgesinde yaraların sarılması için görevlendirilen 19. Komando Tugayı’na bağlı yüzlerce komando saat 22.00’da Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'ndan Anadolu Jet’e ait Boeing 737 tipi uçak ile Kahramanmaraş’a uçtu.
Edremit’ten komandolar deprem bölgesine uçak ile sevk edildi

Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde yaraların sarılması için Balıkesir’in Edremit ilçesinden 19. Komando Tugayı’na bağlı komandolar Koca Seyit Havalimanı'ndan yolcu uçağı ile deprem bölgesinde görev yapmak için sevk edildi.

Deprem bölgesinde yaraların sarılması için görevlendirilen 19. Komando Tugayı’na bağlı yüzlerce komando saat 22.00’da Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'ndan Anadolu Jet’e ait Boeing 737 tipi uçak ile Kahramanmaraş’a uçtu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.