Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit'te yolculuğu seven köpek minibüsçülerin maskotu oldu

YAŞAM 25.04.2023 - 23:42, Güncelleme: 25.04.2023 - 23:42
 

Edremit'te yolculuğu seven köpek minibüsçülerin maskotu oldu

Balıkesir’in Edremit ilçesinde minibüsle yolculuk yapmayı seven köpek, şoförlerin maskotu oldu.
Edremit-Akçay arasında çalışan minibüslere Edremit'ten binen, kimi zaman Kadıköy'de, kimi zaman Akçay'da ya da Akçay Yenimahalle’de inen köpek, büyük şaşkınlığa neden oluyor. Yolculuğu seven köpek daha sonra Edremit'e geri dönüyor. Köpeğin, gittiği yerlerden bazen aynı gün bazen de bir gün arayla yolcuların arasına karışarak ilçeye geri döndüğünü anlatan şoförler, "Genelde duraklarda kalabalık gördü mü insanların arasına karışıyor. Minibüs durağından biniyor. Yolcuların bu durum çok hoşlarına gidiyor. Artık o bizim konuğumuz oluyor. Nerede ne zaman ineceğini de sanki biliyor. Biz de çok şaşkınız. Bazen tek gördüğümüzde de aldığımız oluyor. O da biniyor" dediler.
Balıkesir’in Edremit ilçesinde minibüsle yolculuk yapmayı seven köpek, şoförlerin maskotu oldu.

Edremit-Akçay arasında çalışan minibüslere Edremit'ten binen, kimi zaman Kadıköy'de, kimi zaman Akçay'da ya da Akçay Yenimahalle’de inen köpek, büyük şaşkınlığa neden oluyor. Yolculuğu seven köpek daha sonra Edremit'e geri dönüyor.
Köpeğin, gittiği yerlerden bazen aynı gün bazen de bir gün arayla yolcuların arasına karışarak ilçeye geri döndüğünü anlatan şoförler, "Genelde duraklarda kalabalık gördü mü insanların arasına karışıyor. Minibüs durağından biniyor. Yolcuların bu durum çok hoşlarına gidiyor. Artık o bizim konuğumuz oluyor. Nerede ne zaman ineceğini de sanki biliyor. Biz de çok şaşkınız. Bazen tek gördüğümüzde de aldığımız oluyor. O da biniyor" dediler.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.