Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit’te depremzede öğrencilere çocuk şenliği

ÇOCUK 13.05.2023 - 11:08, Güncelleme: 13.05.2023 - 11:08
 

Edremit’te depremzede öğrencilere çocuk şenliği

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Turhan Dökmecioğlu İmam Hatip Ortaokulu ilçedeki depremzede öğrenciler için çocuk şenliği düzenledi.
Edremit’te ilkokul ve ortaokullarda okuyan depremzede çocuklar başta olmak üzere öğrenciler 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu Spor tesisinde kurulan alanda yaşıtları ile oyunlar oynadılar, etkinliklere katıldılar. Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet ettiler ve çocukların oyunlarına katıldılar. Birlik ve beraberliği arttırmak, öğrencilerin sosyalleşmesi ve uyumunu sağlamak, çocukları mutlu etmek için yapılan etkinliklerde, pamuk şeker, kek, kurabiye, içecek gibi ikramlarda yapıldı.
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Turhan Dökmecioğlu İmam Hatip Ortaokulu ilçedeki depremzede öğrenciler için çocuk şenliği düzenledi.

Edremit’te ilkokul ve ortaokullarda okuyan depremzede çocuklar başta olmak üzere öğrenciler 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu Spor tesisinde kurulan alanda yaşıtları ile oyunlar oynadılar, etkinliklere katıldılar.
Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet ettiler ve çocukların oyunlarına katıldılar. Birlik ve beraberliği arttırmak, öğrencilerin sosyalleşmesi ve uyumunu sağlamak, çocukları mutlu etmek için yapılan etkinliklerde, pamuk şeker, kek, kurabiye, içecek gibi ikramlarda yapıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.