Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit’te Cumhuriyet’in 99. yıldönümünü coşkuyla kutlandı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2022 - 18:24, Güncelleme: 29.10.2022 - 13:14
 

Edremit’te Cumhuriyet’in 99. yıldönümünü coşkuyla kutlandı

Edremit’te Cumhuriyet’in 99. yıldönümünü coşkuyla kutlandı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Cumhuriyet’in 99. yıldönümü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi de coşkuyla kutlandı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı dahilinde Edremit’te ilk program; kaymakamlık makamında Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş’ın ilçe protokolü ile birlikte tebrikleri kabul etmesiyle başladı.Tebriklerin kabulüne; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, 19. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan katıldı. Tebriklerin ardından protokol üyeleri Şehit Hamdibey Meydanı’ndaki tören alanına geçti.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, 19. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tören alanında bulunanların bayramını kutladı.Programda konuşan Ahmet Odabaş; "Bugün, bu topraklarda yaşayan istisnasız herkesin; doğulusu, batılısı, güneylisi, kuzeylisinin, Batmanlı, Şırnaklı, Edirneli, Antalyalı, Edremitlinin atasının, ecdadının bu vatan topraklarını kurtarmak için verdiği bir ölüm-kalım mücadelesi, bir onur, haysiyet ve namus mücadelesi neticesinde, zaferle taçlanan “Kurtuluş Savaşı” sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyetinin 99. yıldönümüdür.” dedi.Programda öğrenciler tarafından Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirler okundu. Halk oyunları ekibi gösterileri sunuldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere protokol tarafından ödülleri verildi. Resmigeçit töreni ile program sona erdi. Resmi geçit töreninde minik askerin komandolar ile tören adımında yürümesi büyük beğeni aldı.Törene; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, 19. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, sivil ve askeri erkan, siyasi parti ilçe başkanları, daire müdürleri, oda başkanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Edremit’te Cumhuriyet’in 99. yıldönümünü coşkuyla kutlandı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Cumhuriyet’in 99. yıldönümü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi de coşkuyla kutlandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı dahilinde Edremit’te ilk program; kaymakamlık makamında Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş’ın ilçe protokolü ile birlikte tebrikleri kabul etmesiyle başladı.
Tebriklerin kabulüne; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, 19. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan katıldı. Tebriklerin ardından protokol üyeleri Şehit Hamdibey Meydanı’ndaki tören alanına geçti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, 19. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tören alanında bulunanların bayramını kutladı.
Programda konuşan Ahmet Odabaş; "Bugün, bu topraklarda yaşayan istisnasız herkesin; doğulusu, batılısı, güneylisi, kuzeylisinin, Batmanlı, Şırnaklı, Edirneli, Antalyalı, Edremitlinin atasının, ecdadının bu vatan topraklarını kurtarmak için verdiği bir ölüm-kalım mücadelesi, bir onur, haysiyet ve namus mücadelesi neticesinde, zaferle taçlanan “Kurtuluş Savaşı” sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyetinin 99. yıldönümüdür.” dedi.
Programda öğrenciler tarafından Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şiirler okundu. Halk oyunları ekibi gösterileri sunuldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere protokol tarafından ödülleri verildi. Resmigeçit töreni ile program sona erdi. Resmi geçit töreninde minik askerin komandolar ile tören adımında yürümesi büyük beğeni aldı.
Törene; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, 19. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, sivil ve askeri erkan, siyasi parti ilçe başkanları, daire müdürleri, oda başkanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.