Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit Ticaret Odası yönetiminden kaymakama ziyaret

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2022 - 12:50, Güncelleme: 25.10.2022 - 11:30
 

Edremit Ticaret Odası yönetiminden kaymakama ziyaret

Edremit Ticaret Odası yönetiminden kaymakama ziyaret
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Edremit Ticaret Odası yönetimi Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş’ı makamında ziyaret etti.Ahmet Çetin, Kaymakam Odabaş’a yeni yönetim kadrosunu tanıttı. Odabaş kadronun genç ve dinamik bir ekip olduğuna dikkat çekti. Çetin ise yeni bir enerji ve vizyonla hareket edeceklerini ve ortak projeler gerçekleştirmek için çok hevesli olduklarını aktardı.Odabaş 1917’den beri faaliyet gösteren Edremit Ticaret Odası’nın ilçenin en köklü kurumlarından biri olduğunu vurgulayarak bölgedeki en etkili paydaşlardan biri olduğunu söyledi. Sürekli göç alarak büyüyen Edremit ilçesinde ortak projeler geliştirip tarafsız ve topluma faydalı olmak için hareket etmeyi arzuladıklarını dile getirerek “gönül birlikteliği olmadan hizmet birlikteliği olmaz” dedi.Ziyarette Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Serkan Aksu ve Rifat Ertaş, yönetim kurulu üyeleri Sezgin Sönmez, Fatih Ergün, Yarkın Pulat, Tevfik Çelik, Emre Akdoğan, Meclis Başkanı Bayram Kayahan ve genel sekreter Recep Akgün hazırda bulundu.
Edremit Ticaret Odası yönetiminden kaymakama ziyaret
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Edremit Ticaret Odası yönetimi Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş’ı makamında ziyaret etti.
Ahmet Çetin, Kaymakam Odabaş’a yeni yönetim kadrosunu tanıttı. Odabaş kadronun genç ve dinamik bir ekip olduğuna dikkat çekti. Çetin ise yeni bir enerji ve vizyonla hareket edeceklerini ve ortak projeler gerçekleştirmek için çok hevesli olduklarını aktardı.
Odabaş 1917’den beri faaliyet gösteren Edremit Ticaret Odası’nın ilçenin en köklü kurumlarından biri olduğunu vurgulayarak bölgedeki en etkili paydaşlardan biri olduğunu söyledi. Sürekli göç alarak büyüyen Edremit ilçesinde ortak projeler geliştirip tarafsız ve topluma faydalı olmak için hareket etmeyi arzuladıklarını dile getirerek “gönül birlikteliği olmadan hizmet birlikteliği olmaz” dedi.
Ziyarette Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Serkan Aksu ve Rifat Ertaş, yönetim kurulu üyeleri Sezgin Sönmez, Fatih Ergün, Yarkın Pulat, Tevfik Çelik, Emre Akdoğan, Meclis Başkanı Bayram Kayahan ve genel sekreter Recep Akgün hazırda bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.