Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit Ticaret Odası meslek komiteleri 3 oturumda toplandı

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2023 - 19:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 18:36
 

Edremit Ticaret Odası meslek komiteleri 3 oturumda toplandı

Edremit Ticaret Odası meslek komiteleri 3 oturumda toplandı
Gerçekleşen toplantıda Edremit Ticaret Odası(ETO)’nın deprem sonrasında yaptığı çalışmalar, yardım kampanyası hakkında komite üyelerine bilgi verilerken, TOBB’un deprem yardım kampanyaları ve odanın gündem maddeleri hakkında konuşuldu.Toplantıda Ahmet Çetin, Edremit Körfezi’yle ilgili bir deprem komisyonu kurulacağını, bu komisyonun üyelerden gönüllü olarak yer almak isteyen kişilerden oluşacağını ve ilgili kurumların, mühendislik odalarının bilgisi dahilinde bir rapor hazırlanmasına yönelik bir çalışma yapacaklarını ifade etti.Toplantıda ayrıca Jeoloji Mühendisi Tevfik Çelik Edremit Bölgesi fay hatları ile ilgili bilgi verdi. 27-28 Şubatta gerçekleşecek E-Ticaret eğitimi hakkında bilgi verildi. Öte yandan, Atamer Ulusoy, 25 Nisan da bölgeye gelecek olan Romanya tv ekibi ile ilgili bilgi verdi. Komite üyelerinin görüş ve önerilerinin ardından komite toplantıları sonlandırıldı.
Edremit Ticaret Odası meslek komiteleri 3 oturumda toplandı
Gerçekleşen toplantıda Edremit Ticaret Odası(ETO)’nın deprem sonrasında yaptığı çalışmalar, yardım kampanyası hakkında komite üyelerine bilgi verilerken, TOBB’un deprem yardım kampanyaları ve odanın gündem maddeleri hakkında konuşuldu.
Toplantıda Ahmet Çetin, Edremit Körfezi’yle ilgili bir deprem komisyonu kurulacağını, bu komisyonun üyelerden gönüllü olarak yer almak isteyen kişilerden oluşacağını ve ilgili kurumların, mühendislik odalarının bilgisi dahilinde bir rapor hazırlanmasına yönelik bir çalışma yapacaklarını ifade etti.
Toplantıda ayrıca Jeoloji Mühendisi Tevfik Çelik Edremit Bölgesi fay hatları ile ilgili bilgi verdi. 27-28 Şubatta gerçekleşecek E-Ticaret eğitimi hakkında bilgi verildi. Öte yandan, Atamer Ulusoy, 25 Nisan da bölgeye gelecek olan Romanya tv ekibi ile ilgili bilgi verdi. Komite üyelerinin görüş ve önerilerinin ardından komite toplantıları sonlandırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.