Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit Kaymakamı Şehit Hamdi Bey anıldı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2023 - 19:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 17:00
 

Edremit Kaymakamı Şehit Hamdi Bey anıldı

Edremit Kaymakamı Şehit Hamdi Bey anıldı
Kurtuluş Savaşı kahramanı Edremit Kaymakamı Köprülülü Şehit Hamdi Bey, adının verildiği kent meydanında anıldı.Edremit Kaymakamı Köprülülü Şehit Hamdi Bey şehit edilişinin 103. yılında anıldı. Edremit Şehit Hamdi Bey Meydanı’nda gerçekleşen törene Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, 19. Komando Tugayı Komutan Vekili P. Alb. İsmail İbiş, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Cumhuriyet Başsavcısı Medet Akcan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilde yıkıma neden olan depremde hayatını kaybedenler anıldı. Ardından Atatürk abidesine çelenkler sunuldu. Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Cavit Kırcı günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptıktan sonra tören sona erdi.
Edremit Kaymakamı Şehit Hamdi Bey anıldı
Kurtuluş Savaşı kahramanı Edremit Kaymakamı Köprülülü Şehit Hamdi Bey, adının verildiği kent meydanında anıldı.
Edremit Kaymakamı Köprülülü Şehit Hamdi Bey şehit edilişinin 103. yılında anıldı. Edremit Şehit Hamdi Bey Meydanı’nda gerçekleşen törene Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, 19. Komando Tugayı Komutan Vekili P. Alb. İsmail İbiş, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Cumhuriyet Başsavcısı Medet Akcan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilde yıkıma neden olan depremde hayatını kaybedenler anıldı. Ardından Atatürk abidesine çelenkler sunuldu. Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Cavit Kırcı günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptıktan sonra tören sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.