Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

EDREMİT DEVLET HASTANESİ SÜRECİNİ ADIM ADIM TAKİP EDİYORUZ

SİYASET 21.07.2022 - 20:56, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

EDREMİT DEVLET HASTANESİ SÜRECİNİ ADIM ADIM TAKİP EDİYORUZ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit İlçesi’nde basın toplantısı düzenleyerek ilçeye yapılan yatırımların son durumları hakkında bilgi verdi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit İlçesi’nde basın toplantısı düzenleyerek ilçeye yapılan yatırımların son durumları hakkında bilgi verdi. “Eğitimden sağlığa, spordan kültüre her alanda milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz.” diyen Milletvekili Canbey, “Balıkesir’imiz için, Edremit’imiz için durmak yok, çalışmaya devam inşallah. Modern ve son teknoloji ile donatılmış Edremit Devlet Hastanemiz tamamlandığında bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılamış olacağız” dedi. Milletvekili Mustafa Canbey, “Edremit’imiz için her alanda güçlü yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. İnşallah tüm bu projelerimiz tamamlandığında Edremit hak ettiği modern bir şehir görünümüne kavuşmuş olacak. Eğitimden sağlığa, spordan kültüre her alanda milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm bu yatırımların hayata geçmesinde emeği olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Balıkesir’imiz için, Edremit’imiz için durmak yok, çalışmaya devam inşallah.” ifadelerini kullandı.  
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit İlçesi’nde basın toplantısı düzenleyerek ilçeye yapılan yatırımların son durumları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit İlçesi’nde basın toplantısı düzenleyerek ilçeye yapılan yatırımların son durumları hakkında bilgi verdi. “Eğitimden sağlığa, spordan kültüre her alanda milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz.” diyen Milletvekili Canbey, “Balıkesir’imiz için, Edremit’imiz için durmak yok, çalışmaya devam inşallah. Modern ve son teknoloji ile donatılmış Edremit Devlet Hastanemiz tamamlandığında bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılamış olacağız” dedi.

Milletvekili Mustafa Canbey, “Edremit’imiz için her alanda güçlü yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. İnşallah tüm bu projelerimiz tamamlandığında Edremit hak ettiği modern bir şehir görünümüne kavuşmuş olacak. Eğitimden sağlığa, spordan kültüre her alanda milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm bu yatırımların hayata geçmesinde emeği olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Balıkesir’imiz için, Edremit’imiz için durmak yok, çalışmaya devam inşallah.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.