Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit Belediye Meclisi toplandı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2022 - 16:38, Güncelleme: 02.11.2022 - 15:47
 

Edremit Belediye Meclisi toplandı

Edremit Belediye Meclisi toplandı
Balıkesir’in Edremit Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı yapıldı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 43 gündem maddesi görüşüldü.Edremit Belediye Meclisi Kasım ayı olağan Belediye Meclis Salonunda Başkan Selman Hasan Arslan başkanlığında yapıldı. Toplantıda 37 gündem maddesi ile ek gündem olarak eklenen 6 gündem maddesi olmak üzere toplam 43 madde görüşüldü.İmar ile ilgili konular İmar Komisyonu’na, diğer bazı gündem maddeleri de incelenmek üzere ilgili ihtisas komisyonlarına sevk edildi. Önceki toplantılarda komisyonlara sevk edilen ve komisyonlar tarafından incelenerek raporu meclise sunulan konularda görüşülerek karara bağlandı.
Edremit Belediye Meclisi toplandı
Balıkesir’in Edremit Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı yapıldı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 43 gündem maddesi görüşüldü.
Edremit Belediye Meclisi Kasım ayı olağan Belediye Meclis Salonunda Başkan Selman Hasan Arslan başkanlığında yapıldı. Toplantıda 37 gündem maddesi ile ek gündem olarak eklenen 6 gündem maddesi olmak üzere toplam 43 madde görüşüldü.
İmar ile ilgili konular İmar Komisyonu’na, diğer bazı gündem maddeleri de incelenmek üzere ilgili ihtisas komisyonlarına sevk edildi. Önceki toplantılarda komisyonlara sevk edilen ve komisyonlar tarafından incelenerek raporu meclise sunulan konularda görüşülerek karara bağlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.