Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edirne’de evde çıkan yangın büyümeden söndürüldü

DİĞER 07.05.2023 - 17:07, Güncelleme: 07.05.2023 - 17:07
 

Edirne’de evde çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Edirne’de tek katlı bir evde çıkan yangın büyümeden söndürülürken, evin çatısı hasar gördü.
Edirne’nin Umurbey Mahallesi Büyükfırın Sokak’ta tek katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın daha fazla büyümeden söndürüldü. Yangın nedeniyle evin çatısında hasar oluştu. Evde yaşayan 86 yaşındaki yaşlı kadın ise yakınları tarafından dışarı çıkarıldığını ve çok korktuğunu söyledi. Polis çıkan yangınla ilgili inceleme başlattı.
Edirne’de tek katlı bir evde çıkan yangın büyümeden söndürülürken, evin çatısı hasar gördü.

Edirne’nin Umurbey Mahallesi Büyükfırın Sokak’ta tek katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın daha fazla büyümeden söndürüldü. Yangın nedeniyle evin çatısında hasar oluştu. Evde yaşayan 86 yaşındaki yaşlı kadın ise yakınları tarafından dışarı çıkarıldığını ve çok korktuğunu söyledi.
Polis çıkan yangınla ilgili inceleme başlattı.

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.