Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dünyanın en hızlı kuşu yaralı bulundu

DİĞER 08.05.2023 - 16:35, Güncelleme: 08.05.2023 - 16:35
 

Dünyanın en hızlı kuşu yaralı bulundu

Yaralı bulunan gökdoğan tedavi altına alındı
 Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde dünyanın en hızlı kuşu olarak bilinen ve havada yatay hızı saatte 180 kilometreye, avlanırken ise dalış hızı saatte 320 kilometreye kadar çıkabilen gökdoğan, yaralı olarak bulundu. Burhaniye'de yaralı bulunan gökdoğan (Falco peregrinus) kuşu, Kazdağları Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği’ne teslim edilirken, Edremit’te hemen tedavi altına alındı. Veteriner hekimler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nde yapılan muayene ve yapılan dijital röntgen tetkikleri sonucu kuşun sağ bacak kemiğinde (femur) kırık tespit ettiler. Gökdoğanın tedavisine başlandığı ve iyileşme süreci sonunda tekrar doğal yaşam alanına bırakılacağı açıklandı.
Yaralı bulunan gökdoğan tedavi altına alındı

 Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde dünyanın en hızlı kuşu olarak bilinen ve havada yatay hızı saatte 180 kilometreye, avlanırken ise dalış hızı saatte 320 kilometreye kadar çıkabilen gökdoğan, yaralı olarak bulundu.
Burhaniye'de yaralı bulunan gökdoğan (Falco peregrinus) kuşu, Kazdağları Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği’ne teslim edilirken, Edremit’te hemen tedavi altına alındı. Veteriner hekimler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nde yapılan muayene ve yapılan dijital röntgen tetkikleri sonucu kuşun sağ bacak kemiğinde (femur) kırık tespit ettiler. Gökdoğanın tedavisine başlandığı ve iyileşme süreci sonunda tekrar doğal yaşam alanına bırakılacağı açıklandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.