Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

“DOĞMAMIŞ ÇOCUĞU BORÇLANDIRMAM”

SİYASET 05.06.2022 - 14:11, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

“DOĞMAMIŞ ÇOCUĞU BORÇLANDIRMAM”

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediyesi Haziran ayı 2. oturumunda yolların yapımlarıyla alakalı önemli açıklamalarda bulundu.
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediyesi Haziran ayı 2. oturumunda yolların yapımlarıyla alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Yolların acilen yapılması gerektiğini vurgulayan Başkan Deveciler konuyla ilgili olarak “Bir liralık arsanın değerini 10 liraya çıkarttık ve oradan gelecek parayı şartlı olacak sadece yol ve yağmur suyu yapımlarında kullanacağız” dedi. Burhaniye’ye doğalgaz geldikten sonra 190 km ana hat ve bunlara bağlı olarak 60 km’de binalara abonelik hattı çekildiğini ifade eden Başkan Deveciler, toplamda 240 bin m2 yolun bozulduğunu söyledi. Deveciler, bu zaman kadar yolların yapımı için kendi öz kaynaklarından 48 milyon lira harcadıklarını da sözlerine ekledi.  Devecilere “İller Bankasından borç alın” teklifinde bulunan Ak Parti grubuna ise Başkan Deveciler “Doğmamış çocuğu borçlandırmam. Biz hala önceki dönemlerin yüklü borçlarını ödüyoruz. Her ay bir milyonun üzerinde İller Bankasından borç kesiliyor.  Önceki dönemde Burhaniye’ye ne yaptılar ki biz o zamanda alınan İller Bankasında ki borçları ödüyoruz” şeklinde konuştu. Ören yürüyüş yolu üzerinde uzun zamandır Kaymakamlık konutu olarak kullanılan alanın Belediye Sosyal Tesisi olacağını ifade eden ve bununla alakalı bilgiler veren Başkan Deveciler, muhalefetin “düşük fiyatla hizmet veriyorsunuz, belediye şirketi kar yapmıyor” sözü üzerine. Başkan Deveciler “Biz sosyal belediyecilik yapıyoruz. Belediye olarak ticaret yapmıyoruz. Burhaniye’den her kesim insanın bu sosyal tesislerden yararlanmaya hakkı var. Kar amacı gütmüyoruz. Kimseye peşkeş çekmiyoruz. Burhaniye halkına vatandaşa hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu. 
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediyesi Haziran ayı 2. oturumunda yolların yapımlarıyla alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediyesi Haziran ayı 2. oturumunda yolların yapımlarıyla alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Yolların acilen yapılması gerektiğini vurgulayan Başkan Deveciler konuyla ilgili olarak “Bir liralık arsanın değerini 10 liraya çıkarttık ve oradan gelecek parayı şartlı olacak sadece yol ve yağmur suyu yapımlarında kullanacağız” dedi.

Burhaniye’ye doğalgaz geldikten sonra 190 km ana hat ve bunlara bağlı olarak 60 km’de binalara abonelik hattı çekildiğini ifade eden Başkan Deveciler, toplamda 240 bin m2 yolun bozulduğunu söyledi. Deveciler, bu zaman kadar yolların yapımı için kendi öz kaynaklarından 48 milyon lira harcadıklarını da sözlerine ekledi. 

Devecilere “İller Bankasından borç alın” teklifinde bulunan Ak Parti grubuna ise Başkan Deveciler “Doğmamış çocuğu borçlandırmam. Biz hala önceki dönemlerin yüklü borçlarını ödüyoruz. Her ay bir milyonun üzerinde İller Bankasından borç kesiliyor.  Önceki dönemde Burhaniye’ye ne yaptılar ki biz o zamanda alınan İller Bankasında ki borçları ödüyoruz” şeklinde konuştu.

Ören yürüyüş yolu üzerinde uzun zamandır Kaymakamlık konutu olarak kullanılan alanın Belediye Sosyal Tesisi olacağını ifade eden ve bununla alakalı bilgiler veren Başkan Deveciler, muhalefetin “düşük fiyatla hizmet veriyorsunuz, belediye şirketi kar yapmıyor” sözü üzerine. Başkan Deveciler “Biz sosyal belediyecilik yapıyoruz. Belediye olarak ticaret yapmıyoruz. Burhaniye’den her kesim insanın bu sosyal tesislerden yararlanmaya hakkı var. Kar amacı gütmüyoruz. Kimseye peşkeş çekmiyoruz. Burhaniye halkına vatandaşa hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.