Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DARP VE GASP OLAYI

EĞİTİM 13.10.2022 - 17:54, Güncelleme: 13.10.2022 - 17:54
 

DARP VE GASP OLAYI

MİLLİ EĞİTİME BAĞLI UYGULAMA OTELİNDE DARP VE GASP OLAYI
HEM DARP ETTİ, HEM ALTINLARINI ALDI, HEM TEHDİT ETTİ. “SENİ ÖLDÜRECEM, EŞİM ŞUBE MÜDÜRÜ SENİ İŞTEN ATTIRACAM”   Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Uygulama Otelinde darp ve gasp olayı yaşandı iddiası. Olay 13.10 2022 tarihinde uygulama otelinin lobi alanında meydana geliyor. Otelde böyle bir olayın meydana gelmiş olması bir tarafa darp olayını gerçekleştiren kişi ile ilgili ciddi iddialar var. Darp nedeni tam olarak bilinmiyor. Adli işlemler başlamış durumda. Ama saldırıyı gerçekleştiren kişinin Karesi İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hidayet KOROL’un  eşi olduğu, darp ettiği kişiye yönelik “SENİ ÖLDÜRECEM, EŞİM ŞUBE MÜDÜRÜ SENİ İŞTEN ATTIRACAM” şeklinde tehdit ettiği dediği iddia edildi. Olayın mağdurunun darp raporu aldığı ve kendisine saldıran kişiden şikayetçi olduğu bilgisi geldi. Darp edilen kişinin kolundaki bileziğinin ve kulağında ki küpenin de saldıran kişi tarafından alındığı iddiası da var. İddialar gerçekse saldıran kişinin derhal otelden uzaklaştırılması gerekmez mi? Otel müdürü ve ilçe milli eğitim müdürü ne yapacaklar merak ediyorum.   Saldıran kişinin müdür eşi olması onu koruyacak mı yoksa işten atılacak mı hep birlikte göreceğiz. Muhtemelen saldırı anı ile ilgili görüntüler vardır. Onlara ulaşmaya çalışacağı. Alabilirsek sizlerle paylaşıp gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlayacağız. Buradan İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI’ya seslenmek istiyoruz. Sayın hocam, kim olursa olsun o binada, otel girişinde lobi alanında kimse kimseye saldırma hakkına sahip değil. Saldıran kişinin kimliği ne olursa olsun işten çıkartılıp derhal uzaklaştırılmalı. Umarız otelden çıkartılıp başka yerde görevlendirilmez.
MİLLİ EĞİTİME BAĞLI UYGULAMA OTELİNDE DARP VE GASP OLAYI

HEM DARP ETTİ, HEM ALTINLARINI ALDI, HEM TEHDİT ETTİ. “SENİ ÖLDÜRECEM, EŞİM ŞUBE MÜDÜRÜ SENİ İŞTEN ATTIRACAM”

 

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Uygulama Otelinde darp ve gasp olayı yaşandı iddiası. Olay 13.10 2022 tarihinde uygulama otelinin lobi alanında meydana geliyor. Otelde böyle bir olayın meydana gelmiş olması bir tarafa darp olayını gerçekleştiren kişi ile ilgili ciddi iddialar var. Darp nedeni tam olarak bilinmiyor. Adli işlemler başlamış durumda. Ama saldırıyı gerçekleştiren kişinin Karesi İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hidayet KOROL’un  eşi olduğu, darp ettiği kişiye yönelik “SENİ ÖLDÜRECEM, EŞİM ŞUBE MÜDÜRÜ SENİ İŞTEN ATTIRACAM” şeklinde tehdit ettiği dediği iddia edildi.

Olayın mağdurunun darp raporu aldığı ve kendisine saldıran kişiden şikayetçi olduğu bilgisi geldi. Darp edilen kişinin kolundaki bileziğinin ve kulağında ki küpenin de saldıran kişi tarafından alındığı iddiası da var. İddialar gerçekse saldıran kişinin derhal otelden uzaklaştırılması gerekmez mi? Otel müdürü ve ilçe milli eğitim müdürü ne yapacaklar merak ediyorum.  

Saldıran kişinin müdür eşi olması onu koruyacak mı yoksa işten atılacak mı hep birlikte göreceğiz. Muhtemelen saldırı anı ile ilgili görüntüler vardır. Onlara ulaşmaya çalışacağı. Alabilirsek sizlerle paylaşıp gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlayacağız.

Buradan İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI’ya seslenmek istiyoruz. Sayın hocam, kim olursa olsun o binada, otel girişinde lobi alanında kimse kimseye saldırma hakkına sahip değil. Saldıran kişinin kimliği ne olursa olsun işten çıkartılıp derhal uzaklaştırılmalı. Umarız otelden çıkartılıp başka yerde görevlendirilmez.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.