Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çözümler Milliyetçi Hareket Partisinde

SİYASET 23.03.2023 - 17:52, Güncelleme: 23.03.2023 - 17:52
 

Çözümler Milliyetçi Hareket Partisinde

Çözümler Milliyetçi Hareket Partisinde
Av. Gökhan Alpaslan MHP Balıkesir İl Başkanlığında yaptığı basın açıklamasıyla aday adaylığı tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Gökhan Alpaslan;” Siyasi hayatımız da yine liseli çağlarımızın ilk yıllarında bizler için kutlu dergah olan Ülkü Ocakları ile tanışmamla başladı ve çok şükür ki o günden bugüne çizgimizde bir sapma olmaksızın gelebildik. 2018 Mahalli İdareler Dönemi MHP İl Yönetimi, 2019 Genel Seçimler Dönemi MHP İl Başkan Yardımcılığı, Halen Türk Hukuk Enstitüsü İl Başkanı, Mesander  ve Balıkesirspor Genel Sekreterliği gibi çeşitli görevlerimiz oldu." dedi. Gökhan Alpaslan sözlerini; “Bu seçim dönemlerinde halkımızın siyasetçiden ve bilhassa milliyetçi hareket partisinden beklentilerinin nabzını tutabildik, onları dinledik anladık kendimizce çözümler üretme gayretine giriştik. Ezcümle milletimizi tanıyoruz, dertleri ile hem haliz , çözümler Cumhur İttifakında çözümler Milliyetçi Hareket Partisinde. Sözlerimi burada noktalıyor , 28. Dönem Balıkesir Milletvekilliği Aday Adaylığımızın hayırlara vesile olmasını Allahtan niyaz ediyor hepinizi Allaha emanet ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene !" diyerek sonlandırdı.
Çözümler Milliyetçi Hareket Partisinde

Av. Gökhan Alpaslan MHP Balıkesir İl Başkanlığında yaptığı basın açıklamasıyla aday adaylığı tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Gökhan Alpaslan;” Siyasi hayatımız da yine liseli çağlarımızın ilk yıllarında bizler için kutlu dergah olan Ülkü Ocakları ile tanışmamla başladı ve çok şükür ki o günden bugüne çizgimizde bir sapma olmaksızın gelebildik. 2018 Mahalli İdareler Dönemi MHP İl Yönetimi, 2019 Genel Seçimler Dönemi MHP İl Başkan Yardımcılığı, Halen Türk Hukuk Enstitüsü İl Başkanı, Mesander  ve Balıkesirspor Genel Sekreterliği gibi çeşitli görevlerimiz oldu." dedi.

Gökhan Alpaslan sözlerini; “Bu seçim dönemlerinde halkımızın siyasetçiden ve bilhassa milliyetçi hareket partisinden beklentilerinin nabzını tutabildik, onları dinledik anladık kendimizce çözümler üretme gayretine giriştik. Ezcümle milletimizi tanıyoruz, dertleri ile hem haliz , çözümler Cumhur İttifakında çözümler Milliyetçi Hareket Partisinde. Sözlerimi burada noktalıyor , 28. Dönem Balıkesir Milletvekilliği Aday Adaylığımızın hayırlara vesile olmasını Allahtan niyaz ediyor hepinizi Allaha emanet ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene !" diyerek sonlandırdı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.