Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’Lİ KADINLAR SAHAYA İNİYOR

SİYASET 27.10.2022 - 18:20, Güncelleme: 27.10.2022 - 18:20
 

CHP’Lİ KADINLAR SAHAYA İNİYOR

Seçim startı verildi. Tüm parti üyesi kadınlar sahada aktif olarak görev yapacak.
Chp Balıkesir İl Başkanlığı olarak Cumhuriyet Evinde yapılan kahvaltıda CHP üyesi tüm kadınların artık sahada daha aktif olması kararı verildi. Bir nevi seçim startı anlamına da gelen bu durum Cumhuriyetçi kadınlarımızı saha daha aktif göreceğiz anlamına geliyor. Cumhuriyet Evi’mizde verilen kahvaltıya, İl Başkanı Serkan Sarı,  Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı, Meclis Üyeleri  Canan Kırdar, Halime Nalan Korkmaz, Ayşe Özkan, Sevinç Baykan Özden, Burcu Özer, Tülay Çankaya, Songül Erkeskin Kumkumoğlu, Neriman Çelik, Nimet Kalafat,  Fatma Sibel Salı, Hatice Burcu Özdemir, Arzu Bıyıklı ve ilçe kadın kolu başkanları katıldı. Partiden yapılan açıklamada; “Seçime doğru yaklaştıkça hükümet baskıcı otoriter politikalarını arttırıyor. Kadını eşiti görmeyen zihniyet bütün haklarımızı aşındırıyor. Kadınlara işsizliğin, açlığın, yokluğun  reva  görüldüğü ,  hayatlarımızı  pamuk ipliğine bağlayan bu adaletsiz düzeni ilk seçimlerde değiştirmeye kararlıyız. Bundan sonra örgütlü gücümüzle sahada olacağız.  Partimizin yerelde ve genelde iktidarı için var gücümüzle çalışacağız. Bizler, Atatürk devrimleriyle kazandığımız hakların bilincinde olan kadınlar olarak demokrasi yolundaki mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyor, geriye gidişe izin vermeyeceğimizi bir kez daha yineliyor, hayatın her alanında eşit temsil hakkımız için mücadeleye devam diyoruz.  Biz bu çalışmalarımızda  örgütümüzün desteğini istiyoruz.  Mustafa Kemal’in aydınlık yolunda yürüyen bütün  kadınları  bize katılmaya davet ediyoruz. Biz kadınlar, en temel hakkımız olan özgürce yaşama hakkımızı yeniden kazanacağız!  Kadınların kazanılmış bütün haklarına göz diken bu iktidarı da en kısa zamanda sandığa gömeceğiz!” denildi.
Seçim startı verildi. Tüm parti üyesi kadınlar sahada aktif olarak görev yapacak.

Chp Balıkesir İl Başkanlığı olarak Cumhuriyet Evinde yapılan kahvaltıda CHP üyesi tüm kadınların artık sahada daha aktif olması kararı verildi. Bir nevi seçim startı anlamına da gelen bu durum Cumhuriyetçi kadınlarımızı saha daha aktif göreceğiz anlamına geliyor.

Cumhuriyet Evi’mizde verilen kahvaltıya, İl Başkanı Serkan Sarı,  Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı, Meclis Üyeleri  Canan Kırdar, Halime Nalan Korkmaz, Ayşe Özkan, Sevinç Baykan Özden, Burcu Özer, Tülay Çankaya, Songül Erkeskin Kumkumoğlu, Neriman Çelik, Nimet Kalafat,  Fatma Sibel Salı, Hatice Burcu Özdemir, Arzu Bıyıklı ve ilçe kadın kolu başkanları katıldı.

Partiden yapılan açıklamada; “Seçime doğru yaklaştıkça hükümet baskıcı otoriter politikalarını arttırıyor. Kadını eşiti görmeyen zihniyet bütün haklarımızı aşındırıyor. Kadınlara işsizliğin, açlığın, yokluğun  reva  görüldüğü ,  hayatlarımızı  pamuk ipliğine bağlayan bu adaletsiz düzeni ilk seçimlerde değiştirmeye kararlıyız. Bundan sonra örgütlü gücümüzle sahada olacağız.  Partimizin yerelde ve genelde iktidarı için var gücümüzle çalışacağız.

Bizler, Atatürk devrimleriyle kazandığımız hakların bilincinde olan kadınlar olarak demokrasi yolundaki mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyor, geriye gidişe izin vermeyeceğimizi bir kez daha yineliyor, hayatın her alanında eşit temsil hakkımız için mücadeleye devam diyoruz.

 Biz bu çalışmalarımızda  örgütümüzün desteğini istiyoruz.  Mustafa Kemal’in aydınlık yolunda yürüyen bütün  kadınları  bize katılmaya davet ediyoruz. Biz kadınlar, en temel hakkımız olan özgürce yaşama hakkımızı yeniden kazanacağız!  Kadınların kazanılmış bütün haklarına göz diken bu iktidarı da en kısa zamanda sandığa gömeceğiz!” denildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.