Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP İl Başkanı Balya'da!

SİYASET 16.12.2022 - 17:37, Güncelleme: 16.12.2022 - 17:37
 

CHP İl Başkanı Balya'da!

Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Serkan Sarı ilçe başkanlarına ziyarette bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Serkan Sarı ilçe başkanlarına ziyarette bulundu. 4. Ziyareti olan Balya'da Sarı:    "İl başkanlığı olarak ilçe başkanlarımıza yaptığımız ziyaret programlarımızın 4. Durağı olan CHP Balya ilçe Başkanlığımızda parti emekçisi arkadaşlarımızla bir araya geldik. Önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmaları konuştuğumuz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarını kurmak için var gücümüz ile çalışmaya deva edeceğimizi paylaştığımız verimli bir ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretlerimiz kapsamında bizlere misafirperverliklerinden dolayı başta Balya ilçe başkanımız Enver Koruyan, Kadın kolları başkanımız Fatma Çeşmeli ve Balya Belediye Başkanımız Orhan Gaga olmak üzere ilçe yöneticilerimize ve Balya ilçemizin değerli üyelerine çok teşekkür ederim. Haydi sen de katıl, adım adım iktidara yürüyoruz." Dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Serkan Sarı ilçe başkanlarına ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Serkan Sarı ilçe başkanlarına ziyarette bulundu. 4. Ziyareti olan Balya'da Sarı: 

 

"İl başkanlığı olarak ilçe başkanlarımıza yaptığımız ziyaret programlarımızın 4. Durağı olan CHP Balya ilçe Başkanlığımızda parti emekçisi arkadaşlarımızla bir araya geldik. Önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmaları konuştuğumuz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarını kurmak için var gücümüz ile çalışmaya deva edeceğimizi paylaştığımız verimli bir ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretlerimiz kapsamında bizlere misafirperverliklerinden dolayı başta Balya ilçe başkanımız Enver Koruyan, Kadın kolları başkanımız Fatma Çeşmeli ve Balya Belediye Başkanımız Orhan Gaga olmak üzere ilçe yöneticilerimize ve Balya ilçemizin değerli üyelerine çok teşekkür ederim. Haydi sen de katıl, adım adım iktidara yürüyoruz." Dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.