Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çevre Günü'nde öğrenciler 50 bin tohum ekti

GÜNDEM 05.06.2023 - 17:11, Güncelleme: 05.06.2023 - 17:11
 

Çevre Günü'nde öğrenciler 50 bin tohum ekti

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 5 Haziran "Dünya Çevre Günü" dolayısıyla, Bandırma General Balcı Çamlığı’nda Dünya Çevre Günü farkındalık etkinlikleri gerçekleştirdi.
5 Haziran Dünya Çevre Günü, Bandırma Belediyesi, Kent Konseyi ve TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) iş birliğinde Dünya Çevre Günü farkındalık etkinliği General Balcı Çamlığı’nda gerçekleştirildi. Etkinlik çevre söyleşileri ile başladı. 15 Okul ve toplamda 1000 öğrencinin katılımı ile yapılan programda Bandırmalı Hayrettin Karaca anısına öğrenciler kitap okudu. Programın kitap okuma etkinliğinin ardından Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Tema Vakfı Bandırma Temsilcisi Burak Uğur ve Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat tema vakfını temsil eden öğretmenlere başarı belgesi takdim etti. Ardından fidan dikimi etkinliğinde 1000 öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla 50 bin mısır tohumu General Balcı Çamlığına ekildi.
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 5 Haziran "Dünya Çevre Günü" dolayısıyla, Bandırma General Balcı Çamlığı’nda Dünya Çevre Günü farkındalık etkinlikleri gerçekleştirdi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü, Bandırma Belediyesi, Kent Konseyi ve TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) iş birliğinde Dünya Çevre Günü farkındalık etkinliği General Balcı Çamlığı’nda gerçekleştirildi. Etkinlik çevre söyleşileri ile başladı. 15 Okul ve toplamda 1000 öğrencinin katılımı ile yapılan programda Bandırmalı Hayrettin Karaca anısına öğrenciler kitap okudu.
Programın kitap okuma etkinliğinin ardından Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Tema Vakfı Bandırma Temsilcisi Burak Uğur ve Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat tema vakfını temsil eden öğretmenlere başarı belgesi takdim etti. Ardından fidan dikimi etkinliğinde 1000 öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla 50 bin mısır tohumu General Balcı Çamlığına ekildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.