Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BURHANİYE’DE “ÖNCE YAYA”

YAŞAM 06.10.2022 - 18:25, Güncelleme: 06.10.2022 - 18:25
 

BURHANİYE’DE “ÖNCE YAYA”

BURHANİYE’DE “ÖNCE YAYA”
Burhaniye’de sürücülerin, yayalara olan farkındalığını arttırmak için yaya geçitleri boyandı. 2022 yılı süresince trafikte yaya önceliği konusunda farkındalığı arttırmak, yaya ve okul geçitlerinde sürücülerin uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkartmak, yayalara öncelik konusunda doğru sürücülük davranışı kazandırmak ve bu bölgelerde yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla yapılan “Yaya Önceliği Kampanyası” projesi,  “Yayalara Öncelik Duruşu, HAYATA SAYGI DURUŞU” sloganıyla Burhaniye’de de uygulanmaya başlandı. Burhaniye Saip Hoca Bulvarında okul önünde İlçe protokolü tarafından yaya geçidinde bir çizgi kırmızı renge boyandı. Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş’in rulo ile boyayarak başlattığı uygulamada farkındalık oluşturularak dikkat çekildi. Burhaniye Kaymakamı İlyaş Memiş, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Çağdaş Ak, Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ve Belediye Zabıta Müdürü Yüksel Yüce; öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte öğrenciler farkındalık oluşturmak için ellerinde, “Hayata Saygı Duruşu”, “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın”, “Öncelik Yaşayan Adımlar” gibi el dövizlerini taşıdı.
BURHANİYE’DE “ÖNCE YAYA”

Burhaniye’de sürücülerin, yayalara olan farkındalığını arttırmak için yaya geçitleri boyandı.

2022 yılı süresince trafikte yaya önceliği konusunda farkındalığı arttırmak, yaya ve okul geçitlerinde sürücülerin uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkartmak, yayalara öncelik konusunda doğru sürücülük davranışı kazandırmak ve bu bölgelerde yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla yapılan “Yaya Önceliği Kampanyası” projesi,  “Yayalara Öncelik Duruşu, HAYATA SAYGI DURUŞU” sloganıyla Burhaniye’de de uygulanmaya başlandı.

Burhaniye Saip Hoca Bulvarında okul önünde İlçe protokolü tarafından yaya geçidinde bir çizgi kırmızı renge boyandı. Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş’in rulo ile boyayarak başlattığı uygulamada farkındalık oluşturularak dikkat çekildi.

Burhaniye Kaymakamı İlyaş Memiş, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Çağdaş Ak, Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni ve Belediye Zabıta Müdürü Yüksel Yüce; öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte öğrenciler farkındalık oluşturmak için ellerinde, “Hayata Saygı Duruşu”, “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın”, “Öncelik Yaşayan Adımlar” gibi el dövizlerini taşıdı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.