Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye’de gitar kursu başladı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2023 - 16:24, Güncelleme: 10.04.2023 - 14:14
 

Burhaniye’de gitar kursu başladı

Burhaniye’de gitar kursu başladı
Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü gitar kursu açtı. Ozan Uysal’ın eğitmenliğini yaptığı kursun 4 ay devam edeceği açıklanırken, kursun sonunda konser verileceği kaydedildi.Burhaniye Halk Eğitim Müdürlüğü, çeşitli kurslar açarken, gitar kursunu da başlattı. Haftanın Çarşamba günleri düzenlenen kursa 15 kişi katılıyor. Kursun 4 ay devam edeceğini anlatan eğitmen Ozan Uysal, “Kursumuz çok iyi gidiyor. Kursa, değişik yaşlardan vatandaşlarımız katılıyor. Kursun sonunda konser vermeyi planlıyoruz. Bize bu imkanı veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüze ve diğer görevlilere teşekkür ediyoruz” dedi.
Burhaniye’de gitar kursu başladı
Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü gitar kursu açtı. Ozan Uysal’ın eğitmenliğini yaptığı kursun 4 ay devam edeceği açıklanırken, kursun sonunda konser verileceği kaydedildi.
Burhaniye Halk Eğitim Müdürlüğü, çeşitli kurslar açarken, gitar kursunu da başlattı. Haftanın Çarşamba günleri düzenlenen kursa 15 kişi katılıyor. Kursun 4 ay devam edeceğini anlatan eğitmen Ozan Uysal, “Kursumuz çok iyi gidiyor. Kursa, değişik yaşlardan vatandaşlarımız katılıyor. Kursun sonunda konser vermeyi planlıyoruz. Bize bu imkanı veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüze ve diğer görevlilere teşekkür ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.