Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BURHANİYE PLAJLARINDA CANKURTARANLAR GÖREVE BAŞLADI

TURİZM 12.06.2022 - 16:06, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

BURHANİYE PLAJLARINDA CANKURTARANLAR GÖREVE BAŞLADI

Burhaniye’nin mavi bayraklı halk plajlarında Cankurtaranlar hizmet vermeye başladı.
Balıkesir’in cazibe merkezi, körfezin incisi Burhaniye sahilleri yeni sezon için misafirlerini ağırlamaya başladı. Yaz sezonunda sahillerde yaşanılabilecek boğulma olaylarına karşı, TSSF (Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu) tarafından Bronz ve Gümüş Cankurtaran sertifikasına sahip, bir ekip kuran Burhaniye Belediyesi, mavi bayraklı halk plajlarında cankurtaran hizmetini sunmaya başladı. Burhaniye’ye bağlı Ören Mahallesi Halk Plajı, Bağlarburnu Halk Plajı, Gadana Halk Plajı ve Öğretmenler Mahallesi halk Plajı olmak üzere 4 adet mavi bayrak ödüllü halk plajda 1 Haziran itibariyle göreve başlayan cankurtaranlar 09.00 ile 18.00 saatleri arasında, pano, bayraklar ve kulvarlar ile belirlenmiş görev alanlarında vatandaşların denizde can güvenliklerini sağlayacak.
Burhaniye’nin mavi bayraklı halk plajlarında Cankurtaranlar hizmet vermeye başladı.

Balıkesir’in cazibe merkezi, körfezin incisi Burhaniye sahilleri yeni sezon için misafirlerini ağırlamaya başladı. Yaz sezonunda sahillerde yaşanılabilecek boğulma olaylarına karşı, TSSF (Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu) tarafından Bronz ve Gümüş Cankurtaran sertifikasına sahip, bir ekip kuran Burhaniye Belediyesi, mavi bayraklı halk plajlarında cankurtaran hizmetini sunmaya başladı.

Burhaniye’ye bağlı Ören Mahallesi Halk Plajı, Bağlarburnu Halk Plajı, Gadana Halk Plajı ve Öğretmenler Mahallesi halk Plajı olmak üzere 4 adet mavi bayrak ödüllü halk plajda 1 Haziran itibariyle göreve başlayan cankurtaranlar 09.00 ile 18.00 saatleri arasında, pano, bayraklar ve kulvarlar ile belirlenmiş görev alanlarında vatandaşların denizde can güvenliklerini sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.