Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye Koca Cami’de bitmeyen çalışmalar tepkiye neden oldu

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2022 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2022 - 16:19
 

Burhaniye Koca Cami’de bitmeyen çalışmalar tepkiye neden oldu

Burhaniye Koca Cami’de bitmeyen çalışmalar tepkiye neden oldu
Burhaniye’de Koca Cami’de başlatılan çevre düzenlemesi devam ederken, çalışmaların ağır gitmesi halkın tepkisine neden oldu. Çevre düzenlemesinin bir an önce bitirilmesini isteyen vatandaşlar, cami avlusundaki kötü görüntünün de çevreyi rahatsız ettiğini söylediler.Çalışmalar nedeniyle cami çevresinin oturulamaz hale geldiğini anlatan Ali Uysal, “Çevre düzenlemesi yapılıyor diye sevinmiştik. Ancak, üzerinden bir aydan fazla zaman geçmesine rağmen hiçbir ilerleme yok. Cami çevresi tozdan ve kötü görüntüden kurtarılmalı. Çalışmaların bir an önce bitirilmesini bekliyoruz” dedi.
Burhaniye Koca Cami’de bitmeyen çalışmalar tepkiye neden oldu
Burhaniye’de Koca Cami’de başlatılan çevre düzenlemesi devam ederken, çalışmaların ağır gitmesi halkın tepkisine neden oldu. Çevre düzenlemesinin bir an önce bitirilmesini isteyen vatandaşlar, cami avlusundaki kötü görüntünün de çevreyi rahatsız ettiğini söylediler.
Çalışmalar nedeniyle cami çevresinin oturulamaz hale geldiğini anlatan Ali Uysal, “Çevre düzenlemesi yapılıyor diye sevinmiştik. Ancak, üzerinden bir aydan fazla zaman geçmesine rağmen hiçbir ilerleme yok. Cami çevresi tozdan ve kötü görüntüden kurtarılmalı. Çalışmaların bir an önce bitirilmesini bekliyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.