Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BURHAN KARIŞIK GRUP A.Ş.’NİN MÜDÜRÜNÜ GÖREVDEN ALDI!

SİYASET 10.09.2022 - 14:04, Güncelleme: 10.09.2022 - 14:04
 

BURHAN KARIŞIK GRUP A.Ş.’NİN MÜDÜRÜNÜ GÖREVDEN ALDI!

CHP Balıkesir Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Grup A.Ş.'nin müdürünün 14 aydır belediyeye uğramadığını ve bu nedenden dolayı görevden alındığını açıkladı.
Erdek Belediye Başkanı CHP’li Burhan Karışık, görevden aldığı Grup A.Ş’nin Müdürü E.Y. hakkında açıklamalarında, “Ben tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmem. Kimi sözde söyler, kimi yapar. 14 aydır belediyeye uğramadı, çalışma zamanını raporlarla geçirdi, memurdan daha fazla maaş aldı ve bu Şirket Müdürü’ne oldukça yüksek harcama yetkisi tahsis edildi.” dedi. O KADAR YETKİYE RAĞMEN! CHP Balıkesir Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, “Bu müdür aynı zamanda birinci derecede bağlı olduğu Belediye Başkanına bile hakaret etti. Bunları sosyal medya da kamuoyu önünde gerçekleştirdi. Hakketmediği bu yüksek maaşları bundan sonra ödememek, belediyemizin kısıtlı imkanlarını hakkedilmeyen yerlere vermemek adına E.Y., isimli şahsın müdürlük görevinden aldık.” dedi.
CHP Balıkesir Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Grup A.Ş.'nin müdürünün 14 aydır belediyeye uğramadığını ve bu nedenden dolayı görevden alındığını açıkladı.

Erdek Belediye Başkanı CHP’li Burhan Karışık, görevden aldığı Grup A.Ş’nin Müdürü E.Y. hakkında açıklamalarında, “Ben tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmem.

Kimi sözde söyler, kimi yapar. 14 aydır belediyeye uğramadı, çalışma zamanını raporlarla geçirdi, memurdan daha fazla maaş aldı ve bu Şirket Müdürü’ne oldukça yüksek harcama yetkisi tahsis edildi.” dedi.

O KADAR YETKİYE RAĞMEN!

CHP Balıkesir Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, “Bu müdür aynı zamanda birinci derecede bağlı olduğu Belediye Başkanına bile hakaret etti. Bunları sosyal medya da kamuoyu önünde gerçekleştirdi.

Hakketmediği bu yüksek maaşları bundan sonra ödememek, belediyemizin kısıtlı imkanlarını hakkedilmeyen yerlere vermemek adına E.Y., isimli şahsın müdürlük görevinden aldık.” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.