Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

SİYASET 24.11.2022 - 17:57, Güncelleme: 24.11.2022 - 17:57
 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarı Edremit’te Balıkesir  İl Örgütü olarak gerçekleştirdikleri “SEÇİME DOĞRU 2023 ÇALIŞTAYI”na ilişkinin değerlendirmelerde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Balıkesir'deki ilçe örgütlerinin yöneticilerinin yanısıra, Genel Başkan Yardımcıları Muharrem Erkek, Ahmet Akın Parti Meclisi Üyesi Umut Akdoğan , Milletvekilimiz Parti Meclisi Üyemiz Yunus Emre, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ile Belediye Başkanlarının da hazır bulunduğu çalıştay ile verimliliğin arttırılmasının amaçlandığını ifade eden Sarı, “ Dolu dolu bir çalıştay gerçekleştirdik. Seçime Doğru 2023 temasıyla yapılan toplantıda Balıkesir ve genel siyasete yönelik değerlendirmeleri örgütümüzle paylaştık. Balıkesir özelinde yarattığımız bir sinerji var ve bu sinerjinin ana odağını da Balıkesir halkı oluşturuyor. İlçelerimizi öbek öbek örgütlediğimiz bir çalışmanın meyvelerini önümüzdeki seçimde alacağız. Bugünkü çalıştayımızın ilk bölümünde İstanbul Milletvekilimiz Yunus Emre ve Parti Meclisi üyemiz Umut Akdoğan’ın sunumuyla Kılıçdaroğlu Doktrini’ni dinledik. Ardından Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek’in Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme ilişkin değerlendirmelerini takip ettik. Daha sonra 6 ayrı çalışma grubuna ayrılan örgütümüzle başarılı ve verimli bir toplantıyı tamamlayarak değerlendirmelerde bulunduk . Cumhuriyet Halk Partisi, tarihi misyonunu üstlenmeye tüm kadrolarıyla hazırdır. Bizler Balıkesirimizin 20 ilçesinde sahadayız. Büyük bir sinerjiyi seçime taşıyacağız. Erken ya da zamanında fark etmez, biz seçime hazırız. Bu seçimi sofrasından ekmeği çalınan halkımızla, emeğinin karşılığını alamayan işçilerimizle, çocuğunun geleceğini düşünen annelerimizle babalarımızla, torununa harçlık veremediği için üzülen dedelerle, tarlada ekini kalan çiftçilerimizle, süt hayvanlarını kesime göndermek zorunda kalan üreticilerimizle birlikte kazanacağız. Yani halkımızla kazanacağız. AKP iktidarının  ne Balıkesir’e ne de ülkemize verebileceği hiçbir şey kalmamıştır. 20 yıldır ülkenin kaderini karanlığa götüren bu iktidarla hesaplaşacağımız gün bu ülkenin özgürlük bayramı olacaktır. Bu vesileyle halkımıza özellikle de Balıkesirli hemşehrilerimize sesleniyorum: Az kaldı yerelde de genelde de halkın iktidarını kuracağız!” dedi.  
BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarı Edremit’te Balıkesir  İl Örgütü olarak gerçekleştirdikleri “SEÇİME DOĞRU 2023 ÇALIŞTAYI”na ilişkinin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Balıkesir'deki ilçe örgütlerinin yöneticilerinin yanısıra, Genel Başkan Yardımcıları Muharrem Erkek, Ahmet Akın Parti Meclisi Üyesi Umut Akdoğan , Milletvekilimiz Parti Meclisi Üyemiz Yunus Emre, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ile Belediye Başkanlarının da hazır bulunduğu çalıştay ile verimliliğin arttırılmasının amaçlandığını ifade eden Sarı, “ Dolu dolu bir çalıştay gerçekleştirdik. Seçime Doğru 2023 temasıyla yapılan toplantıda Balıkesir ve genel siyasete yönelik değerlendirmeleri örgütümüzle paylaştık.

Balıkesir özelinde yarattığımız bir sinerji var ve bu sinerjinin ana odağını da Balıkesir halkı oluşturuyor. İlçelerimizi öbek öbek örgütlediğimiz bir çalışmanın meyvelerini önümüzdeki seçimde alacağız. Bugünkü çalıştayımızın ilk bölümünde İstanbul Milletvekilimiz Yunus Emre ve Parti Meclisi üyemiz Umut Akdoğan’ın sunumuyla Kılıçdaroğlu Doktrini’ni dinledik. Ardından Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek’in Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme ilişkin değerlendirmelerini takip ettik. Daha sonra 6 ayrı çalışma grubuna ayrılan örgütümüzle başarılı ve verimli bir toplantıyı tamamlayarak değerlendirmelerde bulunduk . Cumhuriyet Halk Partisi, tarihi misyonunu üstlenmeye tüm kadrolarıyla hazırdır. Bizler Balıkesirimizin 20 ilçesinde sahadayız. Büyük bir sinerjiyi seçime taşıyacağız. Erken ya da zamanında fark etmez, biz seçime hazırız. Bu seçimi sofrasından ekmeği çalınan halkımızla, emeğinin karşılığını alamayan işçilerimizle, çocuğunun geleceğini düşünen annelerimizle babalarımızla, torununa harçlık veremediği için üzülen dedelerle, tarlada ekini kalan çiftçilerimizle, süt hayvanlarını kesime göndermek zorunda kalan üreticilerimizle birlikte kazanacağız.

Yani halkımızla kazanacağız. AKP iktidarının  ne Balıkesir’e ne de ülkemize verebileceği hiçbir şey kalmamıştır. 20 yıldır ülkenin kaderini karanlığa götüren bu iktidarla hesaplaşacağımız gün bu ülkenin özgürlük bayramı olacaktır. Bu vesileyle halkımıza özellikle de Balıkesirli hemşehrilerimize sesleniyorum: Az kaldı yerelde de genelde de halkın iktidarını kuracağız!” dedi.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.