Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bigadiç Merkez Camii Kadir Gecesi'nde ibadete açıldı

KÜLTÜR 18.04.2023 - 10:23, Güncelleme: 18.04.2023 - 10:30
 

Bigadiç Merkez Camii Kadir Gecesi'nde ibadete açıldı

Bigadiç'te yaptırılan Merkez Camii, Kadir Gecesi’nde ibadete açıldı. Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yapımı tamamlanan 4 bin 500 metrekarelik pazar yeri ve Merkez Camii açıldı. Kadir Gecesi düzenlenen törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, "Aşk ile koşan yorulmaz, bizim 20 yıldan beri tüm çabamız, gayretimiz hep millet için ve hak içindir.
Bigadiç'te yaptırılan Merkez Camii, Kadir Gecesi’nde ibadete açıldı. Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yapımı tamamlanan 4 bin 500 metrekarelik pazar yeri ve Merkez Camii açıldı. Kadir Gecesi düzenlenen törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, "Aşk ile koşan yorulmaz, bizim 20 yıldan beri tüm çabamız, gayretimiz hep millet için ve hak içindir. Sizlerden almış olduğumuz emanetin sorumluluğun hep bilincinde olarak Cumhurbaşkanımız liderliğinde millete hizmet etmek için milletimizin gündeminde olan her konu bizim de gündemimizdeydi. Gerek eser ve hizmet kazandırılması noktasında, gerekse milletimize her anlamda hizmet edilmesi noktasında biz hem merkezi yönetimimiz hem de yerel başkanlarımızla büyük gayret gösterdik. Bundan sonra da çabamız ve gayretimiz yeni dönemde de öyle olacak. Biz güçlü bir Türkiye için, vatanımız, bayrağımız, bekamız, istikbalimiz, istiklalimiz ve milletimiz için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz" dedi. Bigadiç Belediyesi Belediye Başkanı İsmail Avcu da konuşmasında, kendilerine destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti. Açılışta Vali Hasan Şıldak da hazır bulundu. Vali Şıldak, Bigadiç’e yaptığı ziyaretlerde cami inşaatını defalarca görme imkanı bulduklarını, bugün de caminin ibadete açılışını görmekten mutlu olduklarını söyledi. Program, Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç'in duasının ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle sona erdi. Açılış programına, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Pakize Mutlu Aydemir, Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ile ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bigadiç'te yaptırılan Merkez Camii, Kadir Gecesi’nde ibadete açıldı. Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yapımı tamamlanan 4 bin 500 metrekarelik pazar yeri ve Merkez Camii açıldı. Kadir Gecesi düzenlenen törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, "Aşk ile koşan yorulmaz, bizim 20 yıldan beri tüm çabamız, gayretimiz hep millet için ve hak içindir.

Bigadiç'te yaptırılan Merkez Camii, Kadir Gecesi’nde ibadete açıldı.
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yapımı tamamlanan 4 bin 500 metrekarelik pazar yeri ve Merkez Camii açıldı. Kadir Gecesi düzenlenen törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, "Aşk ile koşan yorulmaz, bizim 20 yıldan beri tüm çabamız, gayretimiz hep millet için ve hak içindir. Sizlerden almış olduğumuz emanetin sorumluluğun hep bilincinde olarak Cumhurbaşkanımız liderliğinde millete hizmet etmek için milletimizin gündeminde olan her konu bizim de gündemimizdeydi. Gerek eser ve hizmet kazandırılması noktasında, gerekse milletimize her anlamda hizmet edilmesi noktasında biz hem merkezi yönetimimiz hem de yerel başkanlarımızla büyük gayret gösterdik. Bundan sonra da çabamız ve gayretimiz yeni dönemde de öyle olacak. Biz güçlü bir Türkiye için, vatanımız, bayrağımız, bekamız, istikbalimiz, istiklalimiz ve milletimiz için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz" dedi.
Bigadiç Belediyesi Belediye Başkanı İsmail Avcu da konuşmasında, kendilerine destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti. Açılışta Vali Hasan Şıldak da hazır bulundu. Vali Şıldak, Bigadiç’e yaptığı ziyaretlerde cami inşaatını defalarca görme imkanı bulduklarını, bugün de caminin ibadete açılışını görmekten mutlu olduklarını söyledi.
Program, Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç'in duasının ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle sona erdi. Açılış programına, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Pakize Mutlu Aydemir, Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ile ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.