Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bayram sonrası güneşli havayı gören vatandaşlar kendini sokağa attı.

YAŞAM 25.04.2023 - 22:57, Güncelleme: 25.04.2023 - 22:57
 

Bayram sonrası güneşli havayı gören vatandaşlar kendini sokağa attı.

Balıkesir'de bayram sonrasında güneşli havayı gören vatandaşlar sokakları doldurdu.
Balıkesirliler bayram sonrası cadde sokak ve çarşılara akın ederken güneşin kendini göstermesiyle çarşıda kalabalıklık oluştu, zaman zaman trafik kilitlenirken insan yoğunluğu da dikkatlerden kaçmadı. Balıkesir'de hava sıcaklığının 20 dereceye kadar ulaşmasıyla vatandaşlar soluğu dışarıda aldı. Ramazan bayramının bitmesiyle kentte cadde ve sokaklar doldu. Güneşli havayı gören vatandaşlar bir yandan sevdikleriyle güzel havanın keyfini çıkarırken diğer yandan da esnaftan alışverişlerini tamamladı. Özellikle kent merkezinde yer alan Milli Kuvvetler Caddesi, ve Anafartalar Caddesinde vatandaşların yoğun oluşturduğu görüldü. Balıkesir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre kentte hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde azalması ve sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.
Balıkesir'de bayram sonrasında güneşli havayı gören vatandaşlar sokakları doldurdu.

Balıkesirliler bayram sonrası cadde sokak ve çarşılara akın ederken güneşin kendini göstermesiyle çarşıda kalabalıklık oluştu, zaman zaman trafik kilitlenirken insan yoğunluğu da dikkatlerden kaçmadı.
Balıkesir'de hava sıcaklığının 20 dereceye kadar ulaşmasıyla vatandaşlar soluğu dışarıda aldı. Ramazan bayramının bitmesiyle kentte cadde ve sokaklar doldu. Güneşli havayı gören vatandaşlar bir yandan sevdikleriyle güzel havanın keyfini çıkarırken diğer yandan da esnaftan alışverişlerini tamamladı. Özellikle kent merkezinde yer alan Milli Kuvvetler Caddesi, ve Anafartalar Caddesinde vatandaşların yoğun oluşturduğu görüldü. Balıkesir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre kentte hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde azalması ve sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.