Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAÜN’den depremde yakınlarını kaybeden öğrencilere burs

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2023 - 19:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 09:57
 

BAÜN’den depremde yakınlarını kaybeden öğrencilere burs

BAÜN’den depremde yakınlarını kaybeden öğrencilere burs
Balıkesir Üniversitesi ve Üniversite Vakfı depremden etkilene veya yakınlarını kaybeden öğrencilerine burs kampanyası başlattı.Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve bölgede birçok ili etkileyen depremlerin ardından, depremden etkilenen veya yakınlarını kaybeden öğrencilerine burs vermek için karar aldı. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve yönetimi depremden etkilenen ve yakınlarını kaybeden öğrencilerine Balıkesir Üniversitesi Vakfı aracılığı ile burs verme kararı aldı. Prof. Dr. Oğurlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. "Depremden Etkilenen Öğrencilerimize yönelik olarak BAUN vakfımız işbirliğinde bir burs kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Her zaman olduğu gibi şimdi de öğrencilerimize sahip çıkma ve destek olma zamanı. Depremden etkilenen veya yakınlarını kaybeden öğrencilerimize burs vermek istiyoruz" dedi.
BAÜN’den depremde yakınlarını kaybeden öğrencilere burs
Balıkesir Üniversitesi ve Üniversite Vakfı depremden etkilene veya yakınlarını kaybeden öğrencilerine burs kampanyası başlattı.
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve bölgede birçok ili etkileyen depremlerin ardından, depremden etkilenen veya yakınlarını kaybeden öğrencilerine burs vermek için karar aldı. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve yönetimi depremden etkilenen ve yakınlarını kaybeden öğrencilerine Balıkesir Üniversitesi Vakfı aracılığı ile burs verme kararı aldı. Prof. Dr. Oğurlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. "Depremden Etkilenen Öğrencilerimize yönelik olarak BAUN vakfımız işbirliğinde bir burs kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Her zaman olduğu gibi şimdi de öğrencilerimize sahip çıkma ve destek olma zamanı. Depremden etkilenen veya yakınlarını kaybeden öğrencilerimize burs vermek istiyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.