Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAÜN Teknoloji Transfer Ofisi Kuruldu

EĞİTİM 23.02.2023 - 16:09, Güncelleme: 23.02.2023 - 16:09
 

BAÜN Teknoloji Transfer Ofisi Kuruldu

BAÜN Teknoloji Transfer Ofisi Kuruldu
BAÜN teknoloji konusunda fazla söz sahibi olması gerektiğinin ve ARGE ye yatırım yapması gerektiğinin ve bunun öncelikli hizmetleri olması gerektiği felsefesinden yola çıkarak BAÜN Teknoloji Transfer Ofisini kurdu. Üniversite tarafından yapılan açıklamada; “Balıkesir Üniversitesi bünyesinde, Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) kuruldu. Rektörlük bünyesinde faaliyet gösterecek Teknoloji Transfer Ofisinin ilk yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun da yer aldığı yürütme kurulu toplantısına, Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl, akademisyenler ve Balıkesir'den sanayi kuruluşlarının yetkilileri katıldı. Teknoloji Transfer Ofisinin gerçekleştireceği çalışmaların değerlendirildiği toplantıya video konferans yöntemiyle katılan İstanbul Ticaret Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Abdül Halim Zaim de Teknoloji Transfer Ofisi hakkında bilgi vererek katılımcılarla projeler konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Toplantının ardından Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve katılımcılar, Rektörlük binası bünyesinde fiziki mekan çalışmalarında da sona gelinen Teknoloji Transfer Ofisinde incelemelerde bulundu.” denildi.
BAÜN Teknoloji Transfer Ofisi Kuruldu

BAÜN teknoloji konusunda fazla söz sahibi olması gerektiğinin ve ARGE ye yatırım yapması gerektiğinin ve bunun öncelikli hizmetleri olması gerektiği felsefesinden yola çıkarak BAÜN Teknoloji Transfer Ofisini kurdu.

Üniversite tarafından yapılan açıklamada; “Balıkesir Üniversitesi bünyesinde, Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) kuruldu. Rektörlük bünyesinde faaliyet gösterecek Teknoloji Transfer Ofisinin ilk yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun da yer aldığı yürütme kurulu toplantısına, Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl, akademisyenler ve Balıkesir'den sanayi kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Teknoloji Transfer Ofisinin gerçekleştireceği çalışmaların değerlendirildiği toplantıya video konferans yöntemiyle katılan İstanbul Ticaret Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Abdül Halim Zaim de Teknoloji Transfer Ofisi hakkında bilgi vererek katılımcılarla projeler konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Toplantının ardından Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve katılımcılar, Rektörlük binası bünyesinde fiziki mekan çalışmalarında da sona gelinen Teknoloji Transfer Ofisinde incelemelerde bulundu.” denildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.