Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkanı Deveciler Muhtarlarla Bir araya Geldi

KÜLTÜR 06.10.2022 - 18:24, Güncelleme: 06.10.2022 - 18:24
 

Başkanı Deveciler Muhtarlarla Bir araya Geldi

Başkanı Deveciler Muhtarlarla Bir araya Geldi
Burhaniye Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, muhtarların sorularını tek tek cevaplarken, merkez ve kırsal mahallelerdeki sorunların çözüm yolları hakkında muhtarlarla karşılıklı istişarede bulundu. Başkan Yardımcıları; Oktay Erbalaban, Tamer Midilli ve daire müdürlerinin de bulunduğu toplantıda mahalle muhtarları ile birlikte her mahallede öne çıkan başlıklar görüşüldü. Muhtarların, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda belediye ile bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Başkan Deveciler “Sizler, bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımızsınız.2019 yılından bu yana birçok kez sizlerle bir araya gelerek istişareler yapıyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını öncelikle sizlerden alarak, çözüm üretiyoruz ve uyguluyoruz.” dedi.  
Başkanı Deveciler Muhtarlarla Bir araya Geldi

Burhaniye Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, muhtarların sorularını tek tek cevaplarken, merkez ve kırsal mahallelerdeki sorunların çözüm yolları hakkında muhtarlarla karşılıklı istişarede bulundu.
Başkan Yardımcıları; Oktay Erbalaban, Tamer Midilli ve daire müdürlerinin de bulunduğu toplantıda mahalle muhtarları ile birlikte her mahallede öne çıkan başlıklar görüşüldü.
Muhtarların, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda belediye ile bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Başkan Deveciler “Sizler, bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımızsınız.2019 yılından bu yana birçok kez sizlerle bir araya gelerek istişareler yapıyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını öncelikle sizlerden alarak, çözüm üretiyoruz ve uyguluyoruz.” dedi.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.