Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN SERKAN SARI'NIN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

SİYASET 19.09.2022 - 12:42, Güncelleme: 19.09.2022 - 12:42
 

BAŞKAN SERKAN SARI'NIN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN SERKAN SARI'NIN GAZİLER GÜNÜ MESAJI
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında gaziler gününü kutladı. Başkan Sarı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Türk milleti için ölüm kalım mücadelesi olan Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından 19 Eylül 1921 tarihinde, TBMM tarafından Mustafa Kemal ATATÜRK' e “Mareşal” rütbesi ile “Gazilik” unvanı verilmiştir. Bizler de; gazilerimize verilen değerin ifadesi olarak bu anlamlı günü “Gaziler Günü” olarak kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Kahraman vatan evlatları tarihin akışı içerisinde Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Kıbrıs'ta,, Antep’te, Maraş’ta, İzmir’de, kısacası her zaman ve vatan bildiğimiz her yerde milli birliğimize kast edenlere karşı “Ölürsek şehit oluruz, kalırsak gazi.” diyerek vatanın bütünlüğünü ve şehadeti her şeyin üstünde tutmuştur. Millete Anaԁolu kapılarını açan, üç kıta уeԁi iklimԁe hâkimiуet kurԁuran… Çanakkale’ԁe ve İstiklal Savaşı’nԁa tüm уokluk ve imkânsızlıklara rağmen vatanına, baуrağına ve istiklaline sahip çıkmasını sağlaуan ruha; Şehitlerimize ve Gazilerimize şükranlarımı sunuуorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm Gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olanlara sağlıklı bir ömür dilerim. VATAN sizlere minnettardır! Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin günü kutlu olsun! "
BAŞKAN SERKAN SARI'NIN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında gaziler gününü kutladı.

Başkan Sarı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türk milleti için ölüm kalım mücadelesi olan Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından 19 Eylül 1921 tarihinde, TBMM tarafından Mustafa Kemal ATATÜRK' e “Mareşal” rütbesi ile “Gazilik” unvanı verilmiştir. Bizler de; gazilerimize verilen değerin ifadesi olarak bu anlamlı günü “Gaziler Günü” olarak kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Kahraman vatan evlatları tarihin akışı içerisinde Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Kıbrıs'ta,, Antep’te, Maraş’ta, İzmir’de, kısacası her zaman ve vatan bildiğimiz her yerde milli birliğimize kast edenlere karşı “Ölürsek şehit oluruz, kalırsak gazi.” diyerek vatanın bütünlüğünü ve şehadeti her şeyin üstünde tutmuştur.

Millete Anaԁolu kapılarını açan, üç kıta уeԁi iklimԁe hâkimiуet kurԁuran… Çanakkale’ԁe ve İstiklal Savaşı’nԁa tüm уokluk ve imkânsızlıklara rağmen vatanına, baуrağına ve istiklaline sahip çıkmasını sağlaуan ruha; Şehitlerimize ve Gazilerimize şükranlarımı sunuуorum.

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm Gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olanlara sağlıklı bir ömür dilerim. VATAN sizlere minnettardır! Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin günü kutlu olsun! "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.