Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Serkan Sarı; "Annelerimizi AKP zulmünden kurtaracağız"

YAŞAM 03.11.2022 - 18:13, Güncelleme: 03.11.2022 - 18:13
 

Başkan Serkan Sarı; "Annelerimizi AKP zulmünden kurtaracağız"

Başkan Serkan Sarı; "Annelerimizi AKP zulmünden kurtaracağız"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, iktidara geldiklerinde tüm annelerin yüzlerini güldüreceklerini söyledi. CHP olarak her zaman annelere çok büyük önem verdiklerini anlatan Sarı, "Anneler bizim baştacımız. Yerleri her zaman farklı. Geleceğimiz onların elinde. Onların huzurlu ve mutlu olması her şeyden daha önce geliyor." dedi. "CUMHURİYET DEMEK ANNE DEMEK" Başkan Sarı, anneleri her zaman el üstünde tuttuklarını anlatarak, "Bakın Cumhuriyet demek annelerimiz demek. Hepimizi Kurtuluş mücadelemizde annelerimizin neler yaptığını biliyor. Askerlerimiz cephede savaşırken, annelerimiz de sırtlarında mermi taşıyarak, ülkemizin kurtulmasında, Cumhuriyetimizin kurulmasında büyük başarılara imza attılar." diye konuştu. Şimdi ise annelerin zor şartlar altında yaşadığını vurgulayan Sarı, "AKP iktidarı herkes gibi annelerimizi de zor durumda bırakıyor. Annelerimiz çocuklarının geleceğinden endişeli. Evinde pişecek yemekten, kendi geleceklerinden de endişeli. AKP onları da zorluğa mahkum etmekten hiç çekinmedi. Ancak iktidarımızda annelerimizi, hak ettikleri gibi en üst yerlere çıkaracağımızın sözünü veriyoruz." ifadelerini kullandı. Türk Anneler Derneğinin kuruluşunun 30. Yıl dönümünde, Cumhuriyetin 99. Yılı sebebiyle düzenlenen "Cumhuriyet Yemeği"ne Serkan SARI ile birlikte CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Burhan Ağabeyoğlu da katıldı.  
Başkan Serkan Sarı; "Annelerimizi AKP zulmünden kurtaracağız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, iktidara geldiklerinde tüm annelerin yüzlerini güldüreceklerini söyledi.

CHP olarak her zaman annelere çok büyük önem verdiklerini anlatan Sarı, "Anneler bizim baştacımız. Yerleri her zaman farklı. Geleceğimiz onların elinde. Onların huzurlu ve mutlu olması her şeyden daha önce geliyor." dedi.

"CUMHURİYET DEMEK ANNE DEMEK"
Başkan Sarı, anneleri her zaman el üstünde tuttuklarını anlatarak, "Bakın Cumhuriyet demek annelerimiz demek. Hepimizi Kurtuluş mücadelemizde annelerimizin neler yaptığını biliyor. Askerlerimiz cephede savaşırken, annelerimiz de sırtlarında mermi taşıyarak, ülkemizin kurtulmasında, Cumhuriyetimizin kurulmasında büyük başarılara imza attılar." diye konuştu.
Şimdi ise annelerin zor şartlar altında yaşadığını vurgulayan Sarı, "AKP iktidarı herkes gibi annelerimizi de zor durumda bırakıyor. Annelerimiz çocuklarının geleceğinden endişeli. Evinde pişecek yemekten, kendi geleceklerinden de endişeli. AKP onları da zorluğa mahkum etmekten hiç çekinmedi. Ancak iktidarımızda annelerimizi, hak ettikleri gibi en üst yerlere çıkaracağımızın sözünü veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Türk Anneler Derneğinin kuruluşunun 30. Yıl dönümünde, Cumhuriyetin 99. Yılı sebebiyle düzenlenen "Cumhuriyet Yemeği"ne Serkan SARI ile birlikte CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Burhan Ağabeyoğlu da katıldı.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.