Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN SARI: ÖNLÜKLER KARARMADAN - ECZANELER KAPANMADAN HAK ETTİKLERİ VERİLSİN!

SİYASET 13.10.2022 - 14:13, Güncelleme: 13.10.2022 - 14:13
 

BAŞKAN SARI: ÖNLÜKLER KARARMADAN - ECZANELER KAPANMADAN HAK ETTİKLERİ VERİLSİN!

BAŞKAN SARI: ÖNLÜKLER KARARMADAN - ECZANELER KAPANMADAN HAK ETTİKLERİ VERİLSİN!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, eczacıların hak arama mücadelesi için başlattıkları eyleme destek vererek Balıkesir'deki eczaneleri ziyaret etti. Mesleklerinin ekonomik tehdit altında olduğunu, ecza depolarına olan borçlarını kredi çekerek ödemek zorunda kaldıklarını belirten eczacılar 81 ilde eylem yapmaya devam ediyor. Eczacı olan CHP Balıkesir İl Başkanı Sarı da meslektaşlarına destek olmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın,  İl yöneticileri Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın ile birlikte eczaneleri ziyaret ederek, eczacılara ve çalışanlara destek oldu. Eczacıların sorun, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Sarı, güncel sorunlarla ilgili de görüş alışverişinde bulundu. Eczacıların haklı mücadelesini her zaman desteklediğini belirten Başkan Sarı konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;" Biz CHP Balıkesir İl Örgütü olarak eczacılarımızın her zaman yanındayız. Yetkililer eczacılarla ilgilenmiyor. Birçok sorunları var. İlaç yok, mesleki itibar yok, maddi ve manevi destek yok, şiddet var. Bunlar sineye çekilecek bir şey değil. Bizler de eczacı meslektaşlarımızın hak arama mücadelesinde başlatmış oldukları eyleme destek olmak üzere Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın, İl yöneticilerimiz, Karesi İlçe Başkanımız Dilek Yalçın ile birlikte eczaneleri ziyaret ederek, eczacılarımıza ve çalışanlarımıza destek olduk. Eczacıya hak Ettiği değer verilmelidir. Önlüklerimiz kararmadan, eczanelerimiz kapanmadan. Biz eczacılar hakkımız olanı istiyoruz. Eczanelerimiz yaşasın." şeklinde konuştu.
BAŞKAN SARI: ÖNLÜKLER KARARMADAN - ECZANELER KAPANMADAN HAK ETTİKLERİ VERİLSİN!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, eczacıların hak arama mücadelesi için başlattıkları eyleme destek vererek Balıkesir'deki eczaneleri ziyaret etti.

Mesleklerinin ekonomik tehdit altında olduğunu, ecza depolarına olan borçlarını kredi çekerek ödemek zorunda kaldıklarını belirten eczacılar 81 ilde eylem yapmaya devam ediyor. Eczacı olan CHP Balıkesir İl Başkanı Sarı da meslektaşlarına destek olmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın,  İl yöneticileri Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın ile birlikte eczaneleri ziyaret ederek, eczacılara ve çalışanlara destek oldu.

Eczacıların sorun, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Sarı, güncel sorunlarla ilgili de görüş alışverişinde bulundu. Eczacıların haklı mücadelesini her zaman desteklediğini belirten Başkan Sarı konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;" Biz CHP Balıkesir İl Örgütü olarak eczacılarımızın her zaman yanındayız. Yetkililer eczacılarla ilgilenmiyor. Birçok sorunları var. İlaç yok, mesleki itibar yok, maddi ve manevi destek yok, şiddet var. Bunlar sineye çekilecek bir şey değil. Bizler de eczacı meslektaşlarımızın hak arama mücadelesinde başlatmış oldukları eyleme destek olmak üzere Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın, İl yöneticilerimiz, Karesi İlçe Başkanımız Dilek Yalçın ile birlikte eczaneleri ziyaret ederek, eczacılarımıza ve çalışanlarımıza destek olduk. Eczacıya hak Ettiği değer verilmelidir. Önlüklerimiz kararmadan, eczanelerimiz kapanmadan. Biz eczacılar hakkımız olanı istiyoruz. Eczanelerimiz yaşasın." şeklinde konuştu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.