Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Sarı hem ziyaret etti hem edildi!

SİYASET 17.11.2022 - 16:59, Güncelleme: 17.11.2022 - 16:59
 

Başkan Sarı hem ziyaret etti hem edildi!

Başkan Sarı hem ziyaret etti hem edildi!
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, İzmir Balıkesirliler Derneği ile görevine yeni seçilen Balıkesir Baro Başkanı Av. Nadir Karakaşlı’yı ziyaret etti. İstanbul Balıkesirliler Derneği Başkanı Şenol Dinkçi ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Sarı'yı ziyarette bulundu.   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ilin hem sorunlarıyla ilgileniyor hem de partisinin çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Başkan Sarı geriye kalan zaman dilimini de hem kendisine yapılan hem de kendisinin yaptığı ziyaretlere ayırıyor. Başkan Sarı, yaptığı açıklamada, "İzmir Balıkesirliler Derneğimizi bu akşam Balya Belediye Başkanımız Orhan Gaga ile birlikte ziyaret ettik. Hemşerilerimizle yoğun katılımıyla birlikte güzel bir akşam geçirdik. Bu buluşmayı organize eden dernek başkanımız Erkan Uzun ve yönetim kurulu üyelerine, bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimize teşekkür ederim" dedi. Ziyaretlerinin bununla sınırlı olmadığını anlatan Sarı, "Görevine yeni seçilen Baro Başkanımız Av. Nadir Karakaşlı’yı ve yönetimini il yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ülkemizin içinde bulunduğu durum hakkında görüş ve düşüncelerimizi aktardık, çalışmalarında başarılar diledik. Misafirperverliği için başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim." diye konuştu. Başkan Sarı ayrıca, kendisine de ziyaretçiler olduğunu dile getirerek, "İstanbul Balıkesirliler Derneği Başkanımız Şenol Dinkçi ve yönetim kurulu üyeleri il başkanlığımızda bizleri ziyaret ettiler. Başkanımıza İstanbul Memleket Günleri Balıkesirliler Buluşma programındaki emeklerinden dolayı ve nazik ziyaretleri için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Başkan Sarı hem ziyaret etti hem edildi!

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, İzmir Balıkesirliler Derneği ile görevine yeni seçilen Balıkesir Baro Başkanı Av. Nadir Karakaşlı’yı ziyaret etti. İstanbul Balıkesirliler Derneği Başkanı Şenol Dinkçi ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Sarı'yı ziyarette bulundu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ilin hem sorunlarıyla ilgileniyor hem de partisinin çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Başkan Sarı geriye kalan zaman dilimini de hem kendisine yapılan hem de kendisinin yaptığı ziyaretlere ayırıyor.

Başkan Sarı, yaptığı açıklamada, "İzmir Balıkesirliler Derneğimizi bu akşam Balya Belediye Başkanımız Orhan Gaga ile birlikte ziyaret ettik. Hemşerilerimizle yoğun katılımıyla birlikte güzel bir akşam geçirdik. Bu buluşmayı organize eden dernek başkanımız Erkan Uzun ve yönetim kurulu üyelerine, bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimize teşekkür ederim" dedi.

Ziyaretlerinin bununla sınırlı olmadığını anlatan Sarı, "Görevine yeni seçilen Baro Başkanımız Av. Nadir Karakaşlı’yı ve yönetimini il yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ülkemizin içinde bulunduğu durum hakkında görüş ve düşüncelerimizi aktardık, çalışmalarında başarılar diledik. Misafirperverliği için başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim." diye konuştu.

Başkan Sarı ayrıca, kendisine de ziyaretçiler olduğunu dile getirerek, "İstanbul Balıkesirliler Derneği Başkanımız Şenol Dinkçi ve yönetim kurulu üyeleri il başkanlığımızda bizleri ziyaret ettiler. Başkanımıza İstanbul Memleket Günleri Balıkesirliler Buluşma programındaki emeklerinden dolayı ve nazik ziyaretleri için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.