Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN DEVECİLER’DEN KÜÇÜK DEFNE’YE TABLET

EĞİTİM 17.11.2022 - 14:01, Güncelleme: 17.11.2022 - 14:01
 

BAŞKAN DEVECİLER’DEN KÜÇÜK DEFNE’YE TABLET

BAŞKAN DEVECİLER’DEN KÜÇÜK DEFNE’YE TABLET
Burhaniye’de düzenlenen 29 Ekim kutlamalarında statta okuduğu şiirle herkesi kendisine hayran bırakan 4,5 yaşında ki Defne Yıkılkan’a, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler tarafından tablet hediye edildi. Yıldız Özşaraç Anaokulunda eğitim alan ve lisanslı jimnastikçi olan küçük Defne, annesi Arzu Yıkılkan ile Belediye’de Başkan Deveciler’in misafiri oldu. Defne’yle sohbet eden Başkan Deveciler, gösterdiği başarı ve okuduğu güzel şiir için kendisine tablet ve oyuncak hediye ederek başarılar diledi. Küçük Defne ise, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’e teşekkür ederek, şiir okumayı çok sevdiğini söyledi.
BAŞKAN DEVECİLER’DEN KÜÇÜK DEFNE’YE TABLET

Burhaniye’de düzenlenen 29 Ekim kutlamalarında statta okuduğu şiirle herkesi kendisine hayran bırakan 4,5 yaşında ki Defne Yıkılkan’a, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler tarafından tablet hediye edildi.

Yıldız Özşaraç Anaokulunda eğitim alan ve lisanslı jimnastikçi olan küçük Defne, annesi Arzu Yıkılkan ile Belediye’de Başkan Deveciler’in misafiri oldu. Defne’yle sohbet eden Başkan Deveciler, gösterdiği başarı ve okuduğu güzel şiir için kendisine tablet ve oyuncak hediye ederek başarılar diledi. Küçük Defne ise, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’e teşekkür ederek, şiir okumayı çok sevdiğini söyledi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.