Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırmaspor'da Olağan Genel Kurul yapıldı

SPOR 09.05.2023 - 03:49, Güncelleme: 09.05.2023 - 03:49
 

Bandırmaspor'da Olağan Genel Kurul yapıldı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bandırmaspor'da Olağan Genel Kurul Barış Manço Kültür Merkezi'nde yapıldı. Tek liste halinde girilen seçimleri Onur Göçmez ve ekibi kazandı.
Divan Başkanlığını Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur’un yaptığı genel kurula 547 üyeden 386’sı katıldı. Genel kurula katılmayan ve aidatlarını ödemeyen 214 üyenin ise üyelikleri düşürüldü. Yönetim kurulu Gürel Soylu, Mehmet Özbay, Salih Soner Koçoğlu, Mehmet Özbay, Cihan Yılmaz, İsmail Aydın, Erol Rüzgar, Oğuz Kır, Uğur Maral, Mülkü İnci, Özkan Kılıç, Bayram Özdemir ve Ceyhun Cihat Yıldırım’dan oluştu. Denetim kurulu ise İzzettin Çalışır, Ersin Özman ve Ahmet Çizmen’den oluştu. Önceki yönetimde yer alan Özel Aydın, Bilgen Süngü, Mustafa Der, Özgür Kızıllar, Serdar Kurter ve Onur Çon yeni yönetimde yer almadılar. Genel kurula Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Necmi Sert, MHP İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, İYİ Parti Milletvekili Adayı Turhan Çömez, MHP Milletvekili Adayı Harun Algül ve taraftarlar katıldı.
Spor Toto 1. Lig takımlarından Bandırmaspor'da Olağan Genel Kurul Barış Manço Kültür Merkezi'nde yapıldı. Tek liste halinde girilen seçimleri Onur Göçmez ve ekibi kazandı.

Divan Başkanlığını Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur’un yaptığı genel kurula 547 üyeden 386’sı katıldı. Genel kurula katılmayan ve aidatlarını ödemeyen 214 üyenin ise üyelikleri düşürüldü. Yönetim kurulu Gürel Soylu, Mehmet Özbay, Salih Soner Koçoğlu, Mehmet Özbay, Cihan Yılmaz, İsmail Aydın, Erol Rüzgar, Oğuz Kır, Uğur Maral, Mülkü İnci, Özkan Kılıç, Bayram Özdemir ve Ceyhun Cihat Yıldırım’dan oluştu. Denetim kurulu ise İzzettin Çalışır, Ersin Özman ve Ahmet Çizmen’den oluştu. Önceki yönetimde yer alan Özel Aydın, Bilgen Süngü, Mustafa Der, Özgür Kızıllar, Serdar Kurter ve Onur Çon yeni yönetimde yer almadılar.
Genel kurula Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Necmi Sert, MHP İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, İYİ Parti Milletvekili Adayı Turhan Çömez, MHP Milletvekili Adayı Harun Algül ve taraftarlar katıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.